Meestal komt een man terug als de beslissing om te vertrekken impulsief was – hij maakte zich verontwaardigd en sloeg de deur dicht. Na een dag of twee koelde hij af, besefte dat dit een te radicale oplossing voor het conflict was en ging terug met een witte vlag..

Een ander ding is wanneer het uiteenvallen niet spontaan was. Toen een man, voordat hij vertrok, een pijnlijk lange beslissing nam, woog hij alle voor- en nadelen af. Hoe dan de “terugkeer van de verloren zoon” te begrijpen?

Ik zal mijn persoonlijke ervaring delen. Toen onze ruzies met mijn vrouw helemaal ondraaglijk werden, pakte ik mijn koffer in en trok ik bij een vriend in. Deze stap was moeilijk, omdat ik naast mijn vrouw kopen kamagra nog iets te verliezen had: mijn zoon bleef bij haar. Een half jaar lang kon ik geen plek voor mezelf vinden, ik miste het kind zo erg. Toen ik ze bezocht, kwam dat door zijn woorden: “Papa, waarom ga je weg? Blijven! ” – elke keer dat hij klaar was om in tranen uit te barsten. Op een avond kon ik de stress niet verdragen en bleef ik bij hen.

Hoe is het afgelopen?

Na terugkomst leed ik nog drie jaar, maar toen ging ik weg. En dit is geen steen in de tuin van mijn ex-vrouw, want ik ben zelf geen geschenk. Na enige tijd laaiden onze conflicten met hernieuwde kracht op, aangezien de oorzaken ervan niet verdwenen en de tegenstrijdigheden helaas onoplosbaar bleken te zijn..

Ter wille van een gelukkige jeugd is uw gewone kind het natuurlijk waard om een ​​man te vergeven en terug te accepteren. Maar overschat uw capaciteiten niet: als u niet klaar bent om te veranderen en aan relaties te werken, sta je nog steeds koppig op het punt van zaken waar flexibiliteit nodig is, het is onwaarschijnlijk dat je helemaal opnieuw kunt beginnen. En de altijd verwarmde atmosfeer, zelfs in een compleet gezin, zal alleen kinderen schaden.

Mijn vriend Dima kondigde blij aan dat hij nu zo vrij was als de wind – op de vooravond liet hij een vrouw achter wiens gevoelens voor wie allang was weggeëbd. “Ik heb alleen spijt,” vertelde hij, “dat ik het niet eerder heb gedaan!”

Er is echter maar een week verstreken, en hier zit hij terneergeslagen voor me: “Zie je, ik heb medelijden met haar, ik heb beloofd terug te komen.” Sommige meisjes kunnen met tranen overtuigen dat jij het beste voor haar bent en het leven zonder jou verliest zijn betekenis voor haar! Een dergelijke emotionele druk leidt ertoe dat een man begint te geloven dat hij zich gedroeg als een moreel monster: wreed, gemeen, niet menselijk. En die terugkeer is zijn enige gelegenheid om voor zijn zonden te verzoenen.

Hoe is het afgelopen?

De grote martelaar Dima verwachtte zelf niet zo’n onzelfzuchtigheid van zichzelf. Terwijl hij nog steeds bij die zeer onbeminde vriendin is. Ongelukkig, maar gelooft dat ze zonder hem gewoon niet zal overleven.

Als het je is gelukt om op de juiste “knop” te drukken en de man kwam uit medelijden bij je terug, weet dan dat medelijden niet lang zal duren. En dit is niet de meest geschikte basis voor gezamenlijk geluk. Verdien je het niet om bemind te worden … door een andere man?

Honderd jaar eenzaamheid

En het gebeurt dat de kracht van gewoonte, vermenigvuldigd met de angst voor eenzaamheid, een man in de armen van een voormalige man duwt. Hier controleerde Alexey bijvoorbeeld verschillende keren en was hij overtuigd van zijn onvermogen om alleen te leven. Van het werk naar een leeg appartement komen, naar bed gaan in een koud bed, ’s ochtends hatelijke eieren eten – dit alles is niet voor hem. Dus Lesha legde zich neer bij de noodzaak om samen met Nika onder hetzelfde dak te wonen.

Hoe is het afgelopen?

Er zijn geen diepe gevoelens, maar er is een seksuele en alledaagse regeling: ze wachten altijd thuis, warm in bed met warme strelingen, voor het ontbijt – vers gebak.

Hij werd door gewoonte tot je aangetrokken, maar zij is, net als medelijden, ook geen erg geschikte basis voor een harmonieuze vereniging. Ja, en een soort gebrek aan respect hier, wat men ook mag zeggen. Een beetje trots kan in deze situatie geen kwaad..

Herkenbaar in vergelijking

Je kunt ook zo’n meisje ontmoeten, waarna de tekortkomingen van de eerste op bloemen lijken. Ik woonde ooit samen met een vriend die totale controle had over het feit dat mijn sokken en slipjes in mijn eigen kast in een strikte volgorde waren neergelegd..

Plots ontmoette ik een ander meisje met een licht karakter, dat het niet kon schelen waar en hoe mijn ondergoed lag. Succes! Maar na een tijdje bleek dat het mijn nieuwe vriendin ook niet kon schelen waar ze haar pads moest gooien. Erger nog, haar keuken is altijd een puinhoop en niet helemaal hygiënisch. Ik ben hier niet aan gewend! En ik beschouw de liefde voor reinheid op de plaatsen waar voedsel wordt bereid en geconsumeerd als een voordeel in plaats van als een nadeel..

‘S Avonds waste ik de afwas en dacht ik met genegenheid aan mijn ex-vriendin. Toen had ik geluk, ik bevond me weer in het ’territorium van strikte orde’. Een paar maanden lang heb ik mijn sokken geduldig op een stapel gestapeld. Maar na een tijdje begon ik weer woedend te worden over deze nutteloze bezigheid en degene die hem daartoe dwong.

Hoe is het afgelopen?

Een nieuwe breuk was onvermijdelijk. Ja, de tijd verzacht de negatieve aspecten van je leven samen, het geheugen heeft de neiging om al het slechte uit te wissen. En als we terugkeren, dan alleen naar het goede. In de regel blijkt echter dat noch de man, noch de vrouw is veranderd. Na een tijdje, de idylles van twee harten die elkaar missen, duiken problemen uit het verleden op. Alles herhaalt zich weer.

Ik zie de situatie als volgt: hij woonde bij een ander en besefte dat de vorige beter is. En is dit een goede reden om terug te keren? Zijn er maar twee vrouwen in de wereld? U begrijpt het zelf – in deze situatie zijn de kansen om lang bij elkaar te blijven klein..

De meest paradoxale en tragische situatie is wanneer hij van haar houdt, maar niet met haar of zonder haar kan leven. Dit was het geval met Gregory en zijn vriendin. Ze gingen allebei tekeer in hun liefde, waren jaloers op elkaar voor lantaarnpalen, hun hele leven samen was vol drama. En ik was een onvrijwillige deelnemer aan deze ups en downs – niet alleen Grisha, maar ook zijn vriendin, die mij ook als haar vriend beschouwde, heeft me ingewijd in de gebeurtenissen. Ze wilde me rekruteren zodat ik haar zou rapporteren over onze bewegingen in de ruimte met Grisha. Toen ze weer uit elkaar gingen, luisterde ik uren naar haar monologen over wat een klootzak deze Grisha was. En hij vertelde me op zijn beurt hetzelfde over haar. Tegelijkertijd was het duidelijk dat beiden ondraaglijk werden gekweld. Toen herenigde het gepassioneerde stel zich en verdween het enige tijd uit mijn gezichtsveld. Om weer te verschijnen.

Hoe is het afgelopen?

Uiteindelijk verliet Grisha eindelijk zijn vriendin. Ze houdt nog steeds van hem, en ze noemt me een varken, in de overtuiging dat ik het was die haar minnaar adviseerde om een ​​einde te maken aan hun relatie.

Als dit voor jullie beiden een levensstijl is en het opbouwen van relaties anders saai voor jullie is, speel dan in godsnaam op elkaars zenuwen. Betrek gewoon geen derde partijen bij dit complexe spel. En weet wanneer je moet stoppen, want op een dag kun je de liefde voor altijd verliezen.

Het lijkt mij dat het geen zin heeft om terug te komen. Waarom op dezelfde hark stappen? Alle voorbeelden uit het leven, mijn eigen en mijn vrienden, spreken hierover. Het is triest, maar waar: als je weggaat, ga dan weg. Doe de deur achter hem dicht, wacht niet meer op hem …

Ik heb echter iets verborgen. Ik heb nog één verhaal over – een gelukkige uitzondering op de regel..

Mijn vriend Sergei rende weg met zijn soulmate “voor altijd”. Hij bracht twee jaar door in een ijdele zoektocht naar een andere liefde. Van buitenaf leek deze zoektocht meer op de avonturen van Don Juan. Maar op de een of andere manier bracht het lot Sergei op een feestje met wederzijdse vrienden opnieuw naar Svetlana, zijn ex-vrouw. Oude gevoelens laaiden op, de jongens begonnen samen te leven. Nu hebben ze echter allemaal hun houding ten opzichte van hun partner heroverwogen en geprobeerd om fouten uit het verleden te vermijden. Het resultaat is dat ze al enkele jaren in perfecte harmonie leven, ze een kind hebben, waar ze allebei ongelooflijk blij mee zijn, en Seryoga herstelde zelfs enigszins, wat aan de positieve kant zijn huidige welvarende gezinsleven kenmerkt..

Dus als je het nog steeds nodig hebt, verbrand de bruggen dan niet. Als er plotseling een schuldig uitziende man voor uw deur verschijnt, laat hem dan zonder meer binnen. Als je zeker klaar bent om hem een ​​tweede kans te geven, probeer hem dan niet aan het verleden te herinneren, verwijt hem niet te vertrekken en wees niet trots op je neerbuigende vergeving. Misschien zal je herenigde stel dan nog lang en gelukkig leven..

Related Posts