Taboe-onderwerpen voor conversatie in bed

Als je man je in een droom bij een valse naam noemt, reageer dan, je zult er geen spijt van krijgen. Het is beter om ’s ochtends alle details te weten te komen, zonder het prachtige moment van je intimiteit te overschaduwen met lezingen en confrontaties. Waar kun je in bed over praten, en waar kun je je beter over zwijgen??

Gesprekken in de slaapkamer

Waarover te zwijgen in bed?

Ervaren geliefden geloven terecht dat het in de slaapkamer niet de moeite waard is om over te praten:

seksuele ervaring uit het verleden versus huidig,

over maten en volumes (vooral als ze u niet tevreden stellen),

over het ontbreken van sensaties,

dat er niets is gebeurd,

op het kwartaalrapport, geschild behang in de gang, uitgebrande ketel en huidige kranen,

over welke ketting (bontjas, auto, jacht, etc.) haar man Svetka gaf.

Maar als je begint te praten over liefde, genegenheid, dankbaarheid, over je verlangens en gevoelens, zal dit warmte en tederheid aan je relatie toevoegen..

Veel seksuele complexen, vernauwingen, vooroordelen en disharmonie komen uit de slaapkamer, waar het evalueren van stemmen en onjuiste toespraken niet ophoudt.

"Er mogen geen geheimen zijn tussen liefhebbende mensen!" – de hoeder van justitie kan bezwaar maken. Hoe waar en twijfelachtig dit tegelijkertijd is. Omdat ieder van ons altijd wat ruimte heeft
onschendbaarheid, ons eigen geheime territorium, waar we niet eens het meest zouden willen toegeven.

Maar als er "barsten in zeildoeklaarzen", zonder pardon de kordons van tact te doorbreken, zelfs met de beste bedoelingen, voelen we ons ongemakkelijk. Vooral als schendingen gepaard gaan met minachting, spot, verreikende conclusies en generalisaties.

Niemand wil het doelwit zijn van bittere seksuele grappen.

"Je lul is erg grappig!", "Je bent dik geworden!", "Ik heb nooit een orgasme met jou gehad!" – elke evaluatieve zin en negatieve informatie over seks wordt een zin.

De persoon raakt geïsoleerd, ervaart pijnlijk zijn falen en vindt nauwelijks de kracht om het opnieuw te proberen na mislukte seks.

Moet ik zeggen dat, ondanks alle openhartigheid in bed, we ons toch aan een aantal regels moeten houden "bed etiquette". Wees tactvol en empathisch, zodat u uw partner geen pijn doet, en wordt niet zelf het doelwit van scherpe grappen.

Elk paar is een individuele combinatie van seksuele mogelijkheden en behoeften. Het is onmogelijk om enkele universele postulaten te bedenken. En toch is het voor algemene ontwikkeling mogelijk om verschillende observaties te assimileren die niet zonder nut zijn..

Ze hebben betrekking op complexen die zich kunnen ontwikkelen en kunnen verergeren "kortzichtig" babbelen in bed.

Laten we de bekende mannelijke complexen in herinnering brengen:

Het syndroom van Don Juan is de wens om zoveel mogelijk vrouwen te overwinnen. Als de moeder van de jongen in zijn jeugd dominant en despotisch was, weinig tijd aan hem besteedde, hem op alle mogelijke manieren onderdrukte, dan zal zo’n kind in het volwassen leven onvermijdelijk een aantal problemen hebben.

Ten eerste zal een man niet geloven in zijn seksuele capaciteiten, en ten tweede zal hij onbewust proberen wraak te nemen op alle vrouwen vanwege deze onzekerheid door herhaaldelijk seksuele macht te bewijzen..

Hij verleidt en verraadt, manipuleert en gebruikt vrouwen. In het gezin kan dit zich manifesteren als despotisme, constant overspel, bedrog, onoprechtheid..

Als je een rokkenjager tegenkomt, kun je hem helpen van het complex af te komen en de relatie stabieler te maken..

Onthoud: Don Juan is een oneindig eenzaam wezen. Het is continu

Vrouwenrokken najagen is een zoektocht naar ware genegenheid en liefde.

Je zult hem niet verrassen met seksuele geneugten en openhartige fantasieën, hij vindt dit alles met succes aan de kant. En toch, praat met hem in bed over zijn seksuele verdiensten. Prijs hem, wees verrast.

Maar neem voorzichtig uw eigen initiatief, want hij kan een vangst bespeuren. En zijn onzekerheid zal weer opduiken. Leg de waarde van zijn menselijke eigenschappen uit.

Dat je houdt van zijn ziel, vriendelijke hart, het vermogen om subtiel de stemming te voelen. Over hoe hij nodig is en dicht bij je staat in menselijke termen. Dit is wat hij onbewust in een vrouw wil vinden..

Syndroom "baas" (de auteur van de term is de Amerikaanse seksuoloog Edward Morey) is een streven naar primaat, suprematie, leiderschap, kracht, leiderschap. Tot op zekere hoogte is het in bijna elke man aanwezig..

Dit is de eervolle mannelijke missie – om geschiedenis te bewegen, richtingen te ontwikkelen, paden te banen. Maar moderne vrouwen zijn onafhankelijker geworden en hebben hun "rechtmatig" leiderschapsposities zelfs in bed.

Vaak hebben mannen zelf de schuld dat ze vrouwen dit toestaan, terwijl ze onbewust toch blijven "bazen". En als ze hier geen bevestiging van vinden, zijn ze complex.

Onthouden: "baas" in bed zou zich op zijn best moeten voelen, zelfs als het haar niet bereikt. Hij moet er zeker van zijn dat hij je tevreden stelt en dat hij de beste is..

Omdat hij geen dankbare terugkeer voelt, zal hij snel koud worden en een vervanger zoeken. Vanuit zijn standpunt stelt hij inderdaad alles in het werk om u tevreden te stellen. Zoekt nieuwe posities, zorgt voor welzijn en comfort.

Dat wil zeggen, hij handelt in overeenstemming met zijn mannelijke logica. Hij realiseert zich soms niet dat het geheim van vrouwelijke loyaliteit in seks ligt in eenvoudige en goedkope dingen – in een warme blik, een onopvallende kus, een oprecht woord, spontane uiting van gevoelens.

In al die onbeduidende, kleine bewegingen, waaruit een vrouw een magisch beeld samenstelt "natuurlijk" liefde. Niet die onder de bar "zo zou het moeten", "zo geaccepteerd", "ze wordt er door opgewonden", maar van degene die uit het hart komt.

Het Napoleon-syndroom is een complex van mannen met een kleine gestalte en een kleine penis. Eeuwig verlangen om te zijn "hoog" duwt een man tot exploits, onthult ongelooflijke talenten in hem waardoor hij zich kan voelen "reusachtig".

Maar als je, ondanks al zijn inspanningen, aandacht besteedt aan de grootte, hint of direct zegt, dan is het Napoleon-complex pijnlijk "zal bloeden".

Ik vraag me af of de eigenaar van de langste fallus, Ion Falcón uit Groot-Brittannië, een complex heeft? De grootte van zijn geslachtsorgaan is 34,5 centimeter!

Onthoud: Napoleon heeft een constante bevestiging van zijn overwinningen nodig. En de waarheid over centimeters is extreem gecontra-indiceerd. Doe alsof je de gebreken niet eens kent.

Alsof alles in orde is met hem. Je kunt zelfs hogere eisen aan hem stellen. Dit is precies wat hij nodig heeft.

Het hoogtepunt dat moet worden veroverd. Vraag hem om je te helpen ontspannen, geef jezelf de schuld van alle problemen, leg het uit door je onervarenheid, maar concentreer je gewoon niet op het feit dat hij pijnlijk vervelend is zonder jou.

Denk niet dat onzorgvuldig gebabbel in bed alleen maar terugval van mannelijke psychische aandoeningen kan veroorzaken. Vrouwen zijn hier ook vatbaar voor..

Het Alice in Wonderland-syndroom is een romantische, geïdealiseerde kijk op genderrelaties. Vrouwen met dit syndroom ervaren pijnlijk de materialiteit van seks. Met zijn geuren, openhartige bewegingen, hartstochtelijke impulsen.

Seks lijkt hen laag en walgelijk in vergelijking met de hoge en mooie fantasieën die voortkomen uit Alice’s rijke verbeeldingskracht. In de regel is het voor dergelijke vrouwen erg moeilijk om zichzelf af te leiden van het observeren van het proces, van analyse en vergelijking. Het voorkomt dat ze ontspannen en genieten van seks..

Onthoud: de weg naar het lichaam van zo’n vrouw is via romantisch voorspel, dat begint lang voordat de intimiteit begint en doorgaat in bed. De meeste vrouwen zijn romantisch, willen liefde en daarna lichamelijke ontspanning..

Soms zijn ze zelfs bereid om seks op te offeren omwille van hun gevoel. Maar dit heeft zo zijn voordelen..

Ze zullen met heel hun hart van hun man houden, zelfs als hij niet zo actief seks kan hebben. Prioriteit geven aan soulfulness zal de kosten van erectiestoornissen goedmaken.

Dus zulke Alice is veel waard! Maar koester in eerste instantie de romantiek van uw idealist, zodat de liefde niet verdrinkt in lichamelijkheid.

Spaar haar tere oren – het is tenslotte helemaal niet nodig om alles bij de juiste namen onbeschoft en hardvochtig te noemen. Soms is het nuttig om te zwijgen als u uw verlangens niet gracieus kunt uiten..

Feministisch syndroom (Amazon, Pallas Athena) komt voort uit een gevoel van superioriteit ten opzichte van mannen, uit het verlangen om te regeren, te winnen, te onderwijzen en te betuttelen. Zo’n vrouw neemt gemakkelijk de leiding in seks..

Hij geniet van de aanbidding van een man. En hij wordt erg gespannen als hij probeert haar onder druk te zetten, haar in een frame te zetten of psychisch of fysiek geweld te tonen.

Onthoud: je kunt het meeste uit seksuele omgang met zo’n vrouw halen door haar actief te laten zijn. Als je haar onderdrukt, haar leidt en haar dwingt om volgens je eigen regels te spelen, zal ze zelfs tegen gezond verstand in verzetten..

De beste manier "temmen" haar – om gehoorzaam en enigszins passief te worden.

Al deze tips en classificaties zijn natuurlijk erg willekeurig. In elk afzonderlijk geval zijn alleen originele recepten en onafhankelijke woordenschat van toepassing..

Wat jij zelf mogelijk en nodig acht om te kiezen voor gesprekken en gedrag in bed. Het belangrijkste is dat dit gedicteerd moet worden door uw oprechte verlangen – om uw relatie harmonischer te maken..

Related Posts