Slecht advies om van je vervelende echtgenoot af te komen

Elke persoon is de smid van zijn eigen ongeluk. Vooral in een huwelijksrelatie. Er zijn verschillende trucs die uw gezinsleven gemakkelijk kunnen vervelend maken..

Wees jaloers op je man voor alle vrouwelijke items, inclusief het sleutelgat. Geloof niet dat hij voor een mooi meisje zorgt, alleen maar omdat hun gemene mannelijke ras zo geregeld is – hij heeft waarschijnlijk al met dit brutale meisje geslapen. Controleer zijn mobiele telefoon, neem de controle over alles "niet geïdentificeerd" nummers. Volg zijn e-mail strikt – lees tussen de regels door, u zult zeker stof tot nadenken in overvloed vinden. Luister naar de telefoontjes van uw man, onthoud: al zijn pauzes in het gesprek zijn liefdesverklaringen aan degene aan de andere kant van de lijn. Het is een goed idee om een ​​privédetective in te huren om uw trouw in de gaten te houden: om aan zijn geld te werken, zal hij zeker compromitterend bewijs voor u vinden. Geloof geen enkel excuus van uw man, u zult niet voor de gek gehouden worden! Als je getrouwd bent met een volkomen domme man die niet opmerkt hoe jaloers je bent (en daarom dolverliefd), wek dan eens per week driftbuien over het onderwerp: "Ik zag je met haar! Durf niet te ontkennen".

Vergelijk uw man voortdurend met anderen – echtgenoten van vrienden, buren, familieleden.
Als je afgelopen zomer twee weken in Turkije bent geweest, moet je dat zeker doen "blijf erin" man: "Maar de Petrovs gingen naar de Malediven". Zorg ervoor dat uw geliefde uw favoriete baan verlaat voor degene waar, hoewel niet veel, maar toch meer betaalt. Maar stop daar ook niet: hoeveel geld uw man ook in huis brengt, wees constant ongelukkig. Hier zijn de mogelijkheden eindeloos: er is altijd wel iemand rijker in het voorzienbare gebied. Vergeet niet om wanhopig te herhalen: "Je hebt mijn hele leven verpest!"

Maak er een regel van om zijn ouders, familieleden, vrienden te haten. Je hebt vooral geluk als je man een gezin voor je had. Verbied hem ten strengste om kinderen te ontmoeten, door de vraag botweg te stellen: "Of ik – of zij!" En gooi gewoon bij elke kruising modder naar zijn ex-vrouw. Vergeet trouwens niet uw man eraan te herinneren dat hij geen gezinsrelaties kan opbouwen, zoals blijkt uit zijn scheiding. Laat hem u daarom altijd en in alles gehoorzamen. Stel jezelf een doel om alle vrienden van je man en (God verhoede!) Vriendinnen van je man te verdrijven. Ze hebben waarschijnlijk een slechte invloed op hem. Met wie en wanneer uw partner moet communiceren, is nu alleen bij u beter bekend. Stel hem voor aan die (door jullie bewezen) mannen die hem echt kunnen helpen in zijn carrière en bij het veranderen van zijn kijk op het leven. In dat geval kunt u via deze vrienden altijd invloed uitoefenen op uw man als hij iets gaat doen dat niet is zoals u dat wilt.

Gebruik zelf je vrienden, familieleden, ouders als vest. Elke keer dat u ruzie maakt met uw man, moet u naar een van hen gaan om te klagen. En vertel alles tot in detail, zelfs over het intieme leven. Vraag je vader of oudere broer vaker om met je partner te praten "als een man". Tegelijkertijd, als uw dierbaren u ergens niet in begrijpen of niet aan uw zijde willen staan, moet u erover klagen bij uw gelovigen..

Zorg voor de opvoeding van uw partner, vecht actief tegen zijn tekortkomingen. Geef hem een ​​voorliefde voor gezond eten en een gezonde levensstijl. Overtuigend dat vlees, koffie, sigaretten, wijn buitengewoon schadelijk voor hem zijn, kun je hem voor de duidelijkheid een foto in de encyclopedie laten zien "Roker’s longen". Laat hem niet slapen in de weekenden – neem hem om zeven uur ’s ochtends mee naar het park voor een wandeling of een wandeling..

Neem bescherming over de opvoeding van uw helft. Raad sterk aan wat je moet lezen, welke programma’s je op tv moet kijken (geen voetbal, geen erotiek!), Neem hem mee naar tentoonstellingen en naar het theater, zelfs als je deze passie zelf niet leuk vindt. Train hem om in orde te zijn – eis dat alles op zijn plaats is.

Controle over alles wat hij doet: of hij de plank vastspijkert, of hij het slot op de deur verandert of dat hij rijdt. Geef hem zeker advies. Als hij "zweefde" bovenstaande instructie "Hoe een salontafel te monteren", neem het van hem weg en begin het zelf uit te zoeken. Ga in de auto zitten en geef commentaar op al zijn acties (uiteraard met een minteken). Houd rekening met het gedrag van de dame uit de commercial: "Wat staan ​​we? Wachten op iemand?"

Kinderen vakkundig manipuleren tijdens het opvoeden van een echtgenoot. Als een kind vraagt ​​om speelgoed voor hem te kopen, vertel het hem dan zodat zijn man het kan horen: "Dan verdient je vader goed geld, dan praten we". Als je een kind uitscheldt voor een verkeerde handeling, geef dan een illustratief voorbeeld: "Als je je misdraagt, word je als vader".

Ontneem uw echtgenoot persoonlijke ruimte en tijd. Getrouwd – leef! Geen vissen, nee "met de jongens voor voetbal", Nee "bier drinken met vrienden"! Overal alleen bij jou, altijd alleen in de familie! Eis dat je letterlijk alles in huis samen doet: soep koken, het appartement schoonmaken. En de man moet een loopjongen zijn – "schil de aardappelen, haal de emmer eruit". Als je merkt dat de gelovigen met een krant op de bank gaan liggen, bedenk dan meteen een dringende taak en laat hem die strikt voltooien! Bedenk dat hij nu in een boek of in een computer is begraven, alsof u er niet bent, en dat hij zich morgen volledig vrij zal voelen van alle gezinsverantwoordelijkheden. Sta dit in ieder geval niet toe – kijk over je schouder naar hem, vraag: "Wat ben je aan het lezen? En wat schrijven ze daar? Vertel het me!" En chat, chat, chat non-stop!

Gebruik uw onbeperkte mogelijkheden om uw man in seks te beïnvloeden. U kunt een ultimatum stellen: "Totdat je verdient zoals Ivanov, krijg je niets". Als u weet hoe belangrijk een intieme relatie is voor een echtgenoot, kunt u een regel opstellen: als u ruzie had – geen seks. En de reden voor de ruzie is niet moeilijk te vinden. Zodat de echtgenoot zich niet bijzonder vergist in zijn mannelijke capaciteiten, onmiddellijk na de seks, als bij toeval, denk aan andere mannen die in uw leven zijn geweest. En als die er niet zijn, bewonder dan de brute macho die je op tv zag. Wanneer je man seks wil hebben, maak hem dan duidelijk dat je hem een ​​groot plezier doet..

Laat hem zich weer schuldig voelen – het is gemakkelijker om met de schuldigen om te gaan. Verberg uw seksuele verlangens zorgvuldig, anders zal uw man besluiten dat hij uw zwakke punt kent. Na een bijzonder succesvolle intieme daad kun je jezelf toestaan ​​te dromen – zeker hardop, zodat, God verhoede, de echtgenoot niet in slaap valt. Praat over hoe geweldig het zal zijn wanneer. (we zullen ons eigen huis hebben; de kinderen zullen opgroeien en uiteengaan, en we zullen maar met ons tweeën zijn; we zullen een nieuwe slaapkamerset kopen, die overigens nu kan worden geleend). Roep tijdens liefkozingen uw trouwe "pop", "dikke kat", in één woord, probeer zoiets te kiezen "schattig" bijnamen die nauwkeurig zijn gebreken weerspiegelen.

Zet elke week een show op: "Hoe we van elkaar houden!" Inderdaad, het is noodzakelijk om niet alleen met een stok op te voeden, maar ook met een wortel. Vertel uw man over uw liefde, of beter nog over wat u voor deze liefde hebt opgeofferd. Herinner hem er zo vaak mogelijk aan dat jullie zojuist voor elkaar zijn gemaakt. Eis constant dat uw echtgenoot ook zo vaak mogelijk zijn liefde aan u belijdt, zeg hoe gelukkig hij is, hoe gelukkig hij is om met zo’n vrouw te zijn.

Als de bovenstaande middelen niet hebben geholpen en uw man blijft bij u, verander dan uw tactiek.

Leef alleen voor zijn geliefde. Verlaat je baan, zeg gedag tegen je vrienden ("Nu ben ik getrouwd"), vergeet uw hobby. Probeer de hele dag niets te doen en onthoud alleen wat hij je vertelde wat hij deed. Let op de telefoon, uit angst dat uw man u iets belangrijks zal willen vertellen, en u zult op dat moment niet aan de lijn zitten. Als hij op zakenreis gaat, is het goed om, met medelijden met zichzelf, een kussen op te leggen en een hele week weg te gaan..

Ben het altijd in alles eens met de mening van uw man. Leer zinnen die in elk gesprek met een trouw persoon kunnen worden ingevoegd. Bijvoorbeeld: "Ik denk op dezelfde manier", "Het is verbazingwekkend – je leek mijn gedachten te lezen!", "Ik ben het helemaal met je eens. Weet je, er zijn momenten dat ik met je wil discussiëren, maar nu ben ik het honderd, duizend procent eens. "

Zorg voor de gezondheid van uw geliefde. Vraag elke dag of zijn maag duidelijk werkt. Moet je geen klysma geven of een laxeermiddel toedienen? Kijk in de zakken van je man voor een zakdoek. Vraag vaker: "Hoe voel je je? Niets doet pijn? Hoe zit het met het been dat vorige week pijn deed??" Besteed speciale aandacht aan de stemming van uw man. Als hij moe en somber thuiskomt van zijn werk, laat hem het u dan vertellen "all-all", er volledig op vertrouwen dat dit het hem gemakkelijker zal maken.

Vertel ons in detail over uw gezondheid. Het is erg zwak, is het niet? Praat veel over je gynaecologische problemen – laat je man weten: je betaalt voor zijn genoegens met pijn en lijden. Vertel je dromen elke ochtend opnieuw – met details, details. Als de gelovige denkt "klap" en op dit moment zal de hoek van zijn oog over een krant of een televisiescherm glijden, beledigd zijn, je kunt zelfs zachtjes huilen: "Je luistert helemaal niet naar mij, je bent absoluut niet geïnteresseerd in mijn innerlijke wereld". Lees horoscopen hardop, waarschuw uw man op tijd voor de problemen die de sterren hem die dag beloven. En als astrologen verwijzen naar romantische avonturen, verhoog dan uw waakzaamheid..

Vergeet daarbij niet uw helft eraan te herinneren dat u alles voor hem hebt opgeofferd. Soms, terwijl je met je benen op de bank klimt en in een bal kruipt, herhaal je door tranen heen: "Ik zou kunnen zijn. Ik zou kunnen worden. Als het niet mijn grote liefde voor jou is. Wat een dwaas was ik dat mijn beste jaren. "

En nog belangrijker, onthoud voortdurend: er zijn geen gelukkige gezinnen – dit is bewezen door zowel statistieken als de ervaring van anderen. Geloof erin – en het leven zal zeker aan uw verwachtingen voldoen.!!

Related Posts