Dankzij Charles Darwin weten veel mensen eindelijk waar ze vandaan komen..

Anderen danken de Engelse wetenschapper nog steeds voor zijn evolutietheorie en de theorie van natuurlijke selectie..

Nu kunnen deze mensen duidelijk en zonder aarzelen uitleggen waarom ze vijf vingers hebben en niet drie. En slechts een paar mensen weten dat Charles Darwin met een andere theorie kwam, die naar onze mening alle andere waard is: seksuele selectie theorie.

Het is waar, dankzij de puriteinse moraal die in de samenleving heerste, werd Darwins geslachtsselectie verbannen en vergeten in wetenschappelijke kringen. En helemaal tevergeefs.

In tegenstelling tot abstracte evolutie zien we elke dag brute seksuele selectie. Hier is een mooie blondine langs gelopen die niet eens op je begroeting reageerde. En het meisje aan de bar snoof toen je een biertje voor haar probeerde te kopen.

Denk je dat het allemaal om het bier gaat? Helemaal niet, je bent gewoon niet geslaagd voor de seksuele selectie. En daarom, zodat vanaf nu alles goed gaat met uw vrouwen, zeggen we u – voor de eerste en laatste keer.

Pauwregel

In tegenstelling tot sterke spieren en snelle benen, zijn kwaliteiten zoals een weelderige en lange pauwenstaart, zo lijkt het, volkomen nutteloos in de strijd om het bestaan. Waarom heeft de evolutie ze behouden en zelfs bijgedragen aan hun ontwikkeling??

Bij het beantwoorden van deze vraag suggereerde Darwin dat er in de collectieven van heteroseksuele dieren een selectie is op basis van specifiek "seksueel aantrekkelijk" uitgelicht.

In zo’n team proberen vrouwen de beste en meest aantrekkelijke toekomstige vader te kiezen, en mannen concurreren met elkaar en proberen de aandacht van vrouwen te trekken. Hoe langer de staart van de pauw, hoe groter de kans dat het vrouwtje het leuk vindt. Hetzelfde verhaal met hertengeweien en herenoverhemden en stropdassen..

Vele jaren later, toen genen al werden ontdekt, bevestigden biologen Darwins ideeën: vrouwen investeren meer in nakomelingen dan mannen, dus ze zijn meer geïnteresseerd in één ding, maar "mooi zo" vader. Hoe weet een pauw de drager van de beste genen? Staart natuurlijk!

CONCLUSIE: Vrouwen bewonderen alleen het beste – ook al is het beste vanuit praktisch oogpunt totaal nutteloos. Het belangrijkste is dat je om te beginnen op de een of andere manier opvalt tussen de massa. Stem, haar, gewoonten. Of in ieder geval een overhemd.

ERFENIS VAN VOOROUDERS

Antropologische wetenschappers geloven dat veel typisch vrouwelijke eigenschappen begrijpelijke biologische redenen hebben. We hebben ze van onze voorvader-apen gekregen, en miljoenen jaren van evolutie konden niet veranderen "bedrade" gedragsprogramma’s in onze hersenen.

Zwaaien

Meisjes houden van schommels. Neem je vriend of vriendin mee naar een pretpark en ze zal een carrousel of een schommel kiezen – kortom ritten die verband houden met het gevoel van vluchten. We hebben de passie voor dit soort entertainment geërfd van onze verre voorouders – apen, die, zwaaiend in hun armen, urenlang van tak naar tak vlogen.

Ik hou van knuffels

Babyapen brengen de eerste maanden van hun leven door op het lichaam van de moeder en houden haar haar vast met hun vingers. Daarom vallen veel vrouwen graag in slaap met zacht speelgoed in hun handen. Wanneer mensen naar warm en wollig tasten, wordt automatisch een kalmerend programma in de hersenen geactiveerd. Dit is trouwens de reden waarom veel vrouwen graag breien..

Roddelen

Tijdens de eisprong ervaren alle vrouwelijke apen opwinding en verlangen naar meer communicatie. Ze rennen van het ene lid van het peloton naar het andere, op zoek naar het meest geschikte mannetje..

Als het mannetje niet in de buurt is, is het geen probleem om met het vrouwtje te communiceren – misschien zal een vriend je tenminste vertellen waar alle echte mannen zich verstoppen. En hoewel ovulatie bij mensen minder opvalt, blijft de passie voor communicatie en roddelen bestaan.

Trek je haar uit

Als de babyaap bij zijn moeder wordt weggehaald, zal de baby zich met afgrijzen aan de vacht vastklampen – maar deze keer aan zijn eigen vacht. Mensen in een staat van wanhoop, maar bij gebrek aan wol, beginnen aan hun haren te trekken.

En veel vrouwen die stress ervaren, gaan naar de kapper om hun eigen armoedige kapsel te retoucheren. Het is met een uitstapje naar de kapper dat sommige dames een nieuw leven beginnen – ze zeggen hun baan op, hun man, of gaan helemaal los. Instinct – er is niets aan te doen.

Verf de lippen

De schaamlippen van chimpansees in ovulatietoestand worden gezwollen en helderrood. Maar soms lijkt het de aap dat de aanblik van haar geslachtsdelen kleine mannetjes aantrekt, en ze begint haar gebruikelijke lippen uit te steken. Dan letten alle mannetjes onmiddellijk op het vrouwtje dat klaar is voor bevruchting..

Om wispelturig te zijn

Vrouwelijke chimpansees wisselen meerdere keren per dag van partner. En elke keer voordat ze paren, gaan mannetjes een rituele strijd aan voor het recht om een ​​vrouw te bezitten – dit is een instinct. Precies hetzelfde instinct werkt bij vrouwen – een mannelijke chimpansee moet zijn recht op bevruchting bewijzen..

En hoewel mensen nu niet voor elke geslachtsgemeenschap het gezicht van de tegenstander hoeven te slaan, werkt het programma nog steeds in het hoofd van vrouwen. "test – seks". En als er geen waardige rivaal in de buurt is, laat hem dan zijn liefde op een andere manier bewijzen. Laat hem bijvoorbeeld thee brengen. Nee, niet met citroen, maar met jam. En niet met aardbei, maar met bosbessen. Of hou je helemaal niet van me?

BRUTO REGEL

Biologen hebben ontdekt dat tijdens het proces van seksuele selectie 80% van de vrouwtjes van alle biologische soorten hetzelfde mannetje voor zichzelf kiest – dat wil zeggen, simpelweg "gluren", wie kozen de buren.

Zweedse en Finse biologen zetten een experiment op met korhoen: ze maakten opgezette vogels en verplaatsten ze van het ene korhoen naar het andere. De levende korhoenders die tegelijkertijd aanwezig waren, toonden juist een duidelijke interesse in degene die meer omringd is door vrouwelijke aandacht..

Dezelfde reactie is in het zwakkere geslacht van de mens. Wat denk je dat een vrouw het eerst zal doen als ze naar het feest komt? Ze zal niet naar mannen gaan kijken, maar naar vrouwen, om erachter te komen welke man het meest spectaculair is?

Heb je nog steeds degene gevonden die haar zal overtreffen? En als er zo’n vrouw is, begint de vrouw nerveus te worden en simpelweg afgunst: hoe komt dat? De aandacht die haar terecht toekomt, krijgt een andere! Daarom moeten alle aandachtsobjecten van de tegenstander worden ontmoedigd..

CONCLUSIE: omring jezelf "knuffels" Dames. Verschijn overal en altijd omringd door het schone geslacht (laat het familieleden, collega’s of gewoon vrienden zijn).

Al snel zul je zien dat er nieuwe exemplaren in je omgeving zijn verschenen. Niemand houdt van alleenstaande mannen – iedereen zal besluiten dat, aangezien alle anderen hem hebben afgewezen, ze hem ook niet echt nodig heeft..

Vind je ons magazine leuk ?! Volg ons op Yandex Zen! Je kunt de updates ook volgen in Instagram, Telegram, TikTok en Youtube kanaal.
Blijf op de hoogte van al het belangrijkste met MEN’s LIFE!

Related Posts