Seksgevoelens bij vrouwen zijn heel anders dan bij mannen.

De geslachtsgemeenschap van een vrouw is gevarieerder dan die van een man. In zekere zin kunnen we zeggen dat een vrouw onvoorspelbaar is..

En soms vergt het veel ervaring om met een man samen te leven, zodat hij haar begint te begrijpen en aanvoelt hoe hij zich moet gedragen, zodat alles goed komt met haar in bed. Laten we eerst stilstaan ​​bij de verschillen tussen de eerste drie fasen van vrouwelijke geslachtsgemeenschap en mannelijke geslachtsgemeenschap, die verband houden met het verschil tussen de overeenkomstige geslachtsorganen..

In de fase van opwinding, als gevolg van de stroom van bloed naar de geslachtsorganen, worden de grote schaamlippen rechtgetrokken, en de kleintjes nemen 2-3 keer toe in diameter en veranderen van kleur van lichtroze naar donkerrood. De meeste vrouwen ervaren ook vergroting en verharding van de clitoris. Letterlijk 10-15 seconden na het begin van seksuele opwinding begint smering op te vallen, waardoor de vagina nat wordt, wat de imissie van de penis vergemakkelijkt. De vagina, vooral het binnenste tweederde deel, wordt langer en groter. Als op dit moment de penis wordt geïmiteerd en de eerste wrijvingen worden uitgevoerd, kan de man de indruk krijgen dat de penis "verloren" in de vagina zonder zich ergens aan vast te klampen.

Dit is echter een misleidende indruk van een te opgewonden vrouw. Als je doorgaat met strelen of
wrijvingen, dan als gevolg van het overlopen van veneus bloed in de wanden van het buitenste derde deel van de vagina, vormt een vrouw een orgastische manchet (vergelijkbaar met een erectie van de penis van een man), die de penis van de man en de geslachtsgemeenschap van de vrouw stevig bedekt gaat in een plateaufase. De verscheidenheid van de geslachtsgemeenschap van een vrouw is voornamelijk te wijten aan het feit dat de aanwezigheid of afwezigheid van haar orgasme helemaal geen invloed heeft op het vermogen om zwanger te worden (maar dit vermogen hangt af van haar seksuele constitutie). Daarom is de verplichte aanwezigheid van een orgasme als een van de belangrijkste kenmerken van de geslachtsgemeenschap van een vrouw niet de factor van haar seksuele leven, die de natuur zou moeten oplossen in het proces van lange evolutie..
In dit opzicht zijn sommige vrouwen (volgens verschillende bronnen 10-15% en zelfs 22,4%) ijskoud en ervaren ze in geen geval een orgasme.

Seksopathologie beschouwt frigiditeit in sommige gevallen als een seksuele stoornis en in andere als seksuele kilte bij afwezigheid van afwijkingen in de mentale en fysieke sfeer van een vrouw. Blijkbaar moet de eerste optie worden geassocieerd met het feit dat een vrouw in sommige gevallen (bijvoorbeeld tijdens erotische dromen) orgasmes heeft of heeft gehad, en daarna is verdwenen, en tijdens geslachtsgemeenschap niet wordt bereikt. In dit geval is frigiditeit het resultaat van ofwel een gebrek in de opvoeding van de vrouw, ofwel de incompetentie van haar seksuele partner..

De tweede optie kan worden geassocieerd met echt aangeboren seksuele kilheid, d.w.z. met het onvermogen van een vrouw om een ​​orgasme in het algemeen te ervaren (de zogenaamde constitutionele frigiditeit). In beide gevallen verloopt het seksleven van ijskoude vrouwen zonder innerlijke drang, voornamelijk uit gevoel van huwelijkse plicht en om conflicten met haar echtgenoot te vermijden. In dit geval moet een vrouw doen alsof ze zogenaamd een orgasme krijgt, wat enorm bijdraagt ​​aan het zelfvertrouwen van mannen..

Aan de andere kant hebben vrouwen objectieve indicatoren waarmee een man meer te weten kan komen over de aan- of afwezigheid van een orgasme. Dus, onmiddellijk na een orgasme, ervaren sommige vrouwen de zogenaamde "seksuele roodheid". Het is een mazelenachtige uitslag op de borst die plotseling verschijnt, een paar minuten aanhoudt en geleidelijk verdwijnt. Deze roodheid

gebeurt niet bij elke vrouw. Maar het tweede teken is inherent aan alle vrouwen: hun orgasme wordt altijd gevolgd door een erectie van de tepels. Ondanks het hijsen van de heupen, uitwerpen van het bekken, hartstochtelijk gekreun – aangezien er geen erectie van de tepels is, is er geen orgasme.

De tweede factor die van invloed is op de verscheidenheid aan geslachtsgemeenschap tussen vrouwen die een orgasme kunnen ervaren, is de multivariantie ervan. De multivariantie komt zowel tot uiting in de plaats van het orgasme als in het type (of de aard van het beloop). Op de plaats van lokalisatie is het orgasme van een vrouw: clitoris (40-56%); vaginaal of vaginaal (33-37%); zvirkalny of baarmoeder; perineum; gemengd (27%). In het laatste geval kan het orgasme van een vrouw gelijktijdig zijn, waarbij verschillende van haar organen worden aangetast, of opeenvolgend, wanneer het eerst op de ene plaats plaatsvindt en vervolgens op een andere plaats doorgaat. Meer dan de helft van de vrouwen van dit type merkt het verschijnen van een orgasme eerst op in de clitoris, ongeveer een derde in de vagina en de rest op andere plaatsen..

Uiterlijk is het vrouwelijk orgasme: eenzaam, zoals dat van een man (10%); golvend (84%); meervoudig of multiorgastisch (ongeveer 5%); langdurig (niet meer dan 1%). Een enkel orgasme pulseert met een enkele piek vergelijkbaar met een man, schokkerig, maar vaak 20-30% langer dan een man. De specificiteit van een dergelijk orgasme is de ritmische samentrekking van de spieren van de vagina, baarmoeder, bekkenbodem, perineum, middenrif en zelfs de buik.Veel vrouwen beschrijven dat hun orgasme begint met een kortstondig gevoel van vertraging in alle mentale processen, een soort gevoel van gewichtloosheid, eindigend met een duw in de clitoris met bestraling in het bekken en het verschijnen van een gevoel van warmte dat zich uitstrekt over het hele lichaam.

In dit geval is er een gevoel alsof er iets uit het lichaam wordt geperst, wat aanleiding gaf tot een onjuist oordeel over het bestaan ​​van vrouwelijke ejaculatie. Dan komt een onvrijwillige ritmische samentrekking van de spieren van de vagina, het bekken, enz., Gevoeld door het hele lichaam en lijkt op polsslagen, waarvoor het de naam kreeg "bekken slaan". Het gaat gepaard met een gevoel van niets, overweldigende extase, ongebruikelijke sensualiteit. In dit geval bereikt de ademhalingssnelheid 40 per minuut, de bloeddruk stijgt soms tot 200 mm Hg. Kunst. en hoger, en de polsslag is tot 140-170 slagen per minuut.

Het aantal beats varieert van vrouw tot vrouw: van 3-4 tot 12-15. Dan komt de fase van sedatie, maar in tegenstelling tot mannelijke geslachtsgemeenschap, ervaart een vrouw geen depressie, maar een eenvoudige kalmering van het lichaam met een terugstroom van bloed uit de geslachtsorganen en het verdwijnen van de orgastische manchet, het lichter worden van de rode huid, een afname van pols en bloeddruk. In dit geval neemt de opwinding van de vrouw geleidelijk af tot een normale toestand, wat soms wel 10-20 minuten duurt.

Opgemerkt moet worden dat bij sommige vrouwen die een baarmoederorgasme ervaren, een bepaalde hoeveelheid vloeistof daadwerkelijk wordt uitgescheiden. In dit geval wordt eerst de zogenaamde Kristeler-plug, die een klonter van slijm is, uit de baarmoederhals geduwd en vervolgens worden de afscheidingen van de baarmoederhals en de Bartholin-klieren uitgeworpen. Gewoonlijk is al deze vloeistof een beetje, maar sommige vrouwen hebben het tijdens één geslachtsgemeenschap, zoals wordt gezegd in een tabloidkrant, op "een klein kopje koffie". Daarom hebben dergelijke vrouwen altijd problemen met de netheid van beddengoed, als er van tevoren geen maatregelen worden genomen (plaats geen servetten zo dik als een handdoek).

Er is een andere vloeistofbron bij vrouwen – dit is de blaas..
Bij een zeer klein aantal vrouwen is deze combinatie van spierspanning tijdens een orgasme mogelijk, wat leidt tot het uitknijpen van de inhoud van de blaas, wat ook kan worden waargenomen als vrouwelijke ejaculatie. Er is maar één uitweg – om de blaas vlak voor de geslachtsgemeenschap te legen. Bij een golfachtig orgasme zijn er 5 tot 15 spanningsgolven in de spieren van de geslachtsorganen met tegelijkertijd het verschijnen van orgastische sensaties. Elke golf kan enkele tot enkele tientallen seconden duren. In dit geval neemt de kracht van sensaties in de regel toe van golf tot golf..

Soms is er maar één golf van orgasme.

Dan praten ze over het koepelvormige orgasme. Bovendien, op verschillende tijdstippen, afhankelijk van het tijdstip van vorige onthouding, stemming, welzijn, enz. dezelfde vrouw kan zowel koepelvormige als golvende orgasmes ervaren. Maar in al deze gevallen zijn voor de volledige bevrediging van een vrouw intense wrijvingen vereist tijdens het orgasme (wat zowel van de kant van de man als natuurlijk van de kant van de vrouw of samen kan worden gedaan). Dit is hoe het verschilt van een enkel orgasme en het orgasme van een man, waar dergelijke wrijvingen niet vereist zijn..

Multiorgastische vrouwen zijn in staat om meerdere orgasmen te ervaren tijdens één geslachtsgemeenschap, net als multiorgastische mannen. Net als mannen hebben ze tijdens een orgasme een ritmische samentrekking van de spieren van de geslachtsorganen, het perineum, het bekken en zelfs de buik. Maar de opwindingscurve aan het einde van de geslachtsgemeenschap eindigt niet met onderdrukking, maar met rust, die meestal enige tijd kost..
Voor de volledige bevrediging van een multiorgastische vrouw is het vereist dat de geslachtsgemeenschap doorgaat totdat ze de hele reeks orgasmes heeft ervaren. Dit kan 8-12 zijn, en soms tot 20 orgasmes in maximaal 20 minuten. Zulke vrouwen worden superpotent genoemd, en ze zijn zeer zeldzaam en alleen bij personen met een sterke seksuele constitutie. Een aanhoudend orgasme kan worden beschouwd als een langdurig koepelvormig orgasme, dat zich 1-3 of zelfs 4 uur uitstrekt. Al die tijd moeten er wrijvingen worden uitgevoerd.

Het is duidelijk dat niet elke man een vrouw kan bevredigen met zo’n orgasme. Als een zeer zeldzame variant van de norm van een vrouw met een sterke seksuele constitutie en een zeer gevoelig zenuwstelsel, kan men een continu orgasme onderscheiden met een ritmische samentrekking van de spieren van de geslachtsorganen, die onmiddellijk optreedt na het begin van wrijvingen van de penis in de vagina en gaat door tot hun einde, dwz voor het einde van de geslachtsgemeenschap van de man.

Bij zo’n orgasme mag de geslachtsgemeenschap niet worden verlengd, anders zal het bij een vrouw grote spierspanning en vermoeidheid veroorzaken in plaats van voldoening. Bovendien moet in gedachten worden gehouden dat als, wanneer de penis in de vagina wordt ingebracht, wanneer de geslachtsdelen van een vrouw worden aangeraakt, of zelfs met slechts één idee van geslachtsgemeenschap, zij de spieren van de penis begint samen te trekken (spasmen). geslachtsdelen, dan is dit niet langer een orgasme, maar vaginisme – een soort seksuele stoornis die door een arts moet worden gezien. Interessante variaties worden waargenomen bij gemengde orgasmes. Meestal is dit een clitoris-vaginaal of vaginaal-clitoraal orgasme, aan het begin waarvan de trillingen en sensaties eerst in de clitoris beginnen en vervolgens naar de vagina gaan of omgekeerd. Maar er zijn ook enkele andere soorten.

Een orgasme kan bijvoorbeeld beginnen in het clitorisgebied zoals dat van een man met verschillende snelle en ritmische samentrekkingen van de buikspieren, en dan veranderen in een koepelvormig of zelfs golvend vaginaal, dat enkele minuten duurt..

Vrouwen met dit type orgasme hebben een gevoeliger clitoris en een vagina die helemaal niet gevoelig is voor een orgasme. Daarom hebben ze een lang voorspel nodig met streling van de clitoris zonder imissie van de penis tot een orgasme (imissie is op dit moment gewoon onaangenaam voor hen). De afwezigheid van imissia voor een man is in dit geval ook erg handig, omdat het helpt om zijn kracht te sparen voor de implementatie van intense wrijvingen tijdens het langdurige orgasme van een vrouw..

De bovenstaande voorbeelden van de vormen van geslachtsgemeenschap van een vrouw en de variëteiten van haar orgasme putten natuurlijk geenszins de hele verscheidenheid aan seksuele manifestaties van deze onvoorspelbare wezens uit. En als een man een bepaalde en soms langdurige seksuele ervaring heeft met een of zelfs meerdere vrouwen, dan zal deze ervaring bij een ontmoeting met een nieuwe partner hoogstwaarschijnlijk alleen het bereiken van harmonie in hun intieme relaties schaden. Omdat elke vrouw een compleet mysterie is, niet alleen voor de man die in haar geïnteresseerd is, maar, wat het meest beledigend is, voor haarzelf. En beiden moeten dit raadsel opnieuw oplossen. Kennis van kwesties met betrekking tot de seksuele constitutie kan hier erg nuttig voor hen zijn..

Related Posts