Seks volgens de wetten van de Tao

Wat gebeurt er als je de wijsheid van millennia, poëzie en seks combineert? Het resultaat is de taoïstische kunst van liefde – vernieuwen, jeugd en gezondheid schenken en in staat zijn om een ​​persoon te herenigen met de kosmos.

Aan de oevers van een heel gele rivier

Wie zijn de taoïsten? Het is niet gemakkelijk om deze vraag te beantwoorden, omdat het taoïsme geen religie is, geen filosofie, geen meditatiebeoefening in hun pure vorm.. "Tao" – dit is het pad, en mensen die er voet op zetten kunnen tegelijkertijd filosofen, mystici, sjamanen, genezers en krijgers zijn – maar met een geheel speciale, kosmische bewustzijnsstemming.

Lang geleden, in het vijfde millennium voor Christus, woonde aan de oevers van een zeer gele rivier de wijze Lao Tzu, die een verhandeling schreef "Tao Te Ching", of "Het boek van de weg en genade". Geschillen over de inhoud van dit boek, over de betekenis ervan en zelfs over het auteurschap zijn tot op de dag van vandaag niet verdwenen. Sommige onderzoekers geloven dat Lao Tzu een collectief beeld is. Het was echter dit werk dat de hoeksteen werd van de leringen van de taoïsten. De grondleggers van de leringen rangschikken ook de legendarische voorouder van alle Chinezen – de gele keizer Huang Di.

De taoïsten hebben veel symbolen. Maar het beste en meest volledig de essentie van de leer wordt weergegeven door het bekende voor absoluut iedereen het symbool van Tao – het symbool
de universele wet van het universum, die de eeuwige strijd en eeuwige interactie en penetratie van twee kosmische energieën laat zien – mannelijk, hoger, hemels (Yang) en vrouwelijk, lager, aards (Yin). In deze hectische kosmische vereniging van energieën verschenen wijzelf en alles wat we om ons heen zien..

Aanvankelijk werd de opkomende leer met argwaan bekeken, vooral door de Chinese adel. Maar al snel begon het aan populariteit te winnen in alle lagen van de samenleving, ook onder de aristocraten. De reden was simpel: het waren de taoïsten die deze methoden voorstelden om de jeugd en het actieve leven te verlengen, die tegenwoordig populair en buitengewoon effectief zijn, na duizenden jaren: acupunctuur, acupunctuur, ademhalingsoefeningen.

Maar vandaag praten we over liefde.

We spreken "seks" – gemeen "geest"

Wat is seks in de westerse religieuze traditie? Erfzonde, slechte, schandelijke bezigheid, waarachter het vooruitzicht van helse foltering duidelijk zichtbaar is. In Tao wordt het concept van het kwaad op een andere manier geïnterpreteerd. Dit is niet de schuld van een persoon tegenover God. Zonde en kwaad is een overtreding van de universele wetten van harmonie, orde en schoonheid. En de relatie tussen Yin en Yang is de basis van alles wat bestaat, daarom – wat is er mooier dan de relatie tussen een man en een vrouw??

Seks en spiritualiteit zijn hier onafscheidelijk. En hoewel de taoïstische kunst van liefde begon als een tak van de Chinese geneeskunde, worden liefdesrelaties gezien als een manier om bewustzijn te transformeren, en seksualiteit als een spiritueel pad..

De liefde bedrijven is volgens de taoïsten noodzakelijk voor het fysieke en spirituele welzijn van een persoon, en het vermogen om te genieten en een vriend tevreden te stellen behoort tot de hoogste deugden. Oude verhandelingen zeiden: "Een echtgenoot die vaak en lang kan liefhebben, is veel waardevoller dan een knappe maar onervaren jongeman".

Plus een orgasme, minus ejaculatie

Ten minste twee onjuiste en zelfs gevaarlijke ideeën hebben wortel geschoten in de hoofden van westerlingen. De eerste is dat mannelijk orgasme onlosmakelijk verbonden is met ejaculatie. En ten tweede dat alleen vrouwen meerdere orgasmes kunnen ervaren, en zelfs dat zijn zeldzame geluksvogels. Is het echter echt zo?

Oude bronnen zeggen: degene die het zaad verstrooit, verspilt zijn eigen leven. En een van de belangrijkste doelen van seksuele beoefening

is het bereiken van meerdere orgasmes zonder ejaculatie met volledige en dezelfde meervoudige tevredenheid van de partner. Het zaadje wordt beschouwd als een heilige substantie, die eenvoudigweg essentieel is om te beschermen..

Mantak Chia en Douglas Abrams Arawa, auteurs van het boek "Taoïstische geheimen van liefde", schrijven:

"Elke zaadlozing legt een zware last op het lichaam van een man. Een gemiddelde ejaculatie produceert 50 tot 250 miljoen zaadcellen, en theoretisch is één volledige ejaculatie voldoende om een ​​gebied ter grootte van de Verenigde Staten te bevolken. Elke fabriek die 50 tot 250 miljoen artikelen produceert, heeft grondstoffen nodig. In dit geval ben jij de grondstof..

Op het moment van ejaculatie geven alle organen en klieren hun beste energie, want "geloven", die betrokken zijn bij het creëren van een nieuw leven. Er zijn veel duidelijke voorbeelden in de natuur waarbij levende organismen afsterven zodra het zaadje vrijkomt. Bijvoorbeeld zalm die onmiddellijk na het uitzetten sterft, sommige soorten insecten en planten".

En als het lichaam het verlies van sperma niet hoeft aan te vullen, dan zal het de vrijgekomen energie met groot voordeel voor zichzelf kunnen gebruiken – de gezondheid en kwaliteit van leven verbeteren, creativiteit ontwikkelen en een echte lange lever worden. Daarom leren de taoïsten om orgasme en ejaculatie te scheiden. En hiervoor zijn er speciale technieken die niet alleen het zaad behouden, maar je ook herhaaldelijk het hoogtepunt van plezier laten bereiken..

Wat een vrouw wil, is wat een taoïst wil

Er wordt veel aandacht besteed aan de tevredenheid van de vrouw in de Tao van de liefde. De leraren wisten dat de fasen van opwinding bij mannen en vrouwen heel verschillend zijn, dus het kan erg moeilijk zijn om gelijktijdig een orgasme te bereiken. Om geslachtsgemeenschap te verlengen tot het moment van de meest volledige en diepste tevredenheid van de partner, moet een man enkele technieken beheersen die opwinding beheersen. Een goede minnaar moet gevoelig zijn voor de toestand van zijn vriendin, terwijl hij enigszins afstandelijk blijft, probeert niet voortijdig te veel op te winden en het zaad niet uit te gieten.

Er wordt gezegd dat de Gele Keizer ooit zijn vertrouwde adviseur Su Nu vroeg: "Hoe weet ik of een vrouw plezier heeft??" En een ervaren adviseur onthulde hem de geheimen van vrouwelijke opwinding.

"Het eerste teken is een verandering in haar ademhaling. De neusgaten van de vrouw bewegen, haar mond gaat iets open en ze begint de man met beide handen te omhelzen. Dit betekent dat ze hem wil en wil dat hij de poorten van haar vallei van plezier aanraakt. Wanneer het lichaam van een vrouw trilt, betekent dit dat ze wil dat de genegenheid hardnekkiger wordt. Als haar gezicht knippert, betekent dit dat ze wil dat de minnaar met haar tepels speelt met de kop van haar jade staaf..

Als de tepels van een vrouw hard worden en ze begint uit haar buik te steken, dan moet je haar langzaam en gemakkelijk binnendringen. Als ze in haar heupen knijpt, wordt haar plezier oncontroleerbaar. Als ze heen en weer beweegt, wil ze dat de man heen en weer gaat. Als ze zo veel zweet dat ze de lakens eraf gooit, of als ze haar hele lichaam aanspant en haar ogen sluit, wil ze een orgasme. Als haar sappen langs haar dijen en billen lopen, is ze helemaal tevreden en kan de minnaar langzaam naar buiten komen.".

Trouwens, oude verhandelingen zeggen dat een man de geslachtsgemeenschap niet kan beëindigen voordat hij vijfduizend stoten heeft gemaakt. Indrukwekkend eigenlijk?

Er is een schat aan literatuur beschikbaar die technieken beschrijft om u te helpen de taoïstische geheimen van liefde onder de knie te krijgen. Ze zijn allemaal vrij eenvoudig uit te voeren. Maar hier is, zoals in elke praktijk, regelmaat belangrijk..

Probeer regelmatig de volgende oefeningen en technieken..

1. Toename van seksuele energie. Ga staan ​​met uw knieën licht gebogen en uw voeten op schouderbreedte uit elkaar. Plaats uw handen op uw heupen en adem diep in. Begin uw bekken heen en weer te bewegen – in totaal 50 van dergelijke bewegingen. Begin dan je bekken te draaien – 25 rotaties naar rechts en naar links. Probeer tegelijkertijd uw schouders en hoofd onbeweeglijk te houden. Oefening moet twee keer per dag worden gedaan – ’s ochtends en’ s avonds..

2. Synchrone ademhaling. Tijdens de liefdesdaad moeten partners als volgt proberen te ademen: de een ademt in, de ander ademt uit. In dit geval vindt er een uitwisseling van vitale energie plaats, waardoor het lichaam wordt vernieuwd en jeugd wordt geschonken.

3. Wijze van bewaring. Wanneer de ejaculatie nadert, worden de testikels naar de basis van de penis getrokken. Om de geslachtsgemeenschap te verlengen en overmatige opwinding te verminderen, moet u de testikels naar beneden bewegen en zelfs met uw hand aan het scrotum trekken. Dit kan zowel door een man als door een vrouw worden gedaan. In dit geval moet de penis bijna volledig worden teruggetrokken, terwijl u diep ademhaalt en zich concentreert op de ademhaling.

4. 9: 1 – dit is de naam van de methode waarin de schokken elkaar afwisselen. Negen ondiep en één diep – met het juiste ritme is deze techniek in staat om wederzijds plezier rechtstreeks de ruimte in te brengen.

We zijn allemaal een beetje taoïst

Er is niet zo veel overdrijving in deze verklaring als het op het eerste gezicht lijkt. Tao is de weg naar harmonie en welvaart door begrip van de wereld en iemands plaats daarin. En moge ieder van ons op dit pad het vermogen bereiken om een ​​geliefde plezier en geluk te geven, terwijl we vele jaren vol kracht en verlangen blijven.

Related Posts