Seks in de auto: heb je het al geprobeerd?

Seks op niet-standaard plaatsen is altijd aantrekkelijk geweest. Het blijkt dat meer dan 50% van de meisjes ooit een kans heeft gehad "dit is" in de auto. Ja, na het slapengaan is de auto de meest voorkomende plaats om de liefde te bedrijven..

Volgens de BBC heeft 88% van de Italianen minstens één keer in hun leven seks gehad in een auto. Zelfs de Italiaanse premier Silvio Berlusconi gaf onlangs toe dat hij voor het eerst een meisje kuste in de legendarische auto. "FIAT 500".

Misschien is dat de reden waarom de burgemeester van de plaatselijke stad Vinci heeft aangekondigd dat in de komende lente, het eerste in het land, zo niet de hele wereld, officieel Automobile Park of Love in zijn stad zal openen. Het park ziet er heel eenvoudig uit: parkeerplaatsen, door struiken van elkaar en van de buitenwereld afgeschermd. Het park is verlicht, maar niet te opdringerig. Vuilnisbakken en condoomautomaten zijn overal. Bewaken "autoliefhebbers parkeren" wetshandhavers proberen te zwijgen en krijgen instructies voor correct gedrag.

Onze kenners van autoseks kunnen alleen maar dromen van zulke comfortabele omstandigheden en nog meer – van zulke politiek correcte bewakers. De moeilijkheden maken ons echter niet bang. Bovendien, als de auto geschikt is. En de vriend is hip. Het is in deze volgorde, niet andersom.

Wat u moet weten over autosex:

Wat is het beste automerk om de liefde te bedrijven? (persoonlijke mening van de auteur)

– Zelfs in de standaard "Forde Granada" het interieur is ruim genoeg, de stoelen zijn vrij breed en de veren zijn veerkrachtig genoeg om jou en je vriendin een comfortabel gevoel te geven.

– Duitse "Mercedes" en "Audi". De klasse van deze auto’s bepaalt precies het comfortniveau dat nodig is om, met een aanvaardbare ruimte, tegelijkertijd te onthouden waar u zich bevindt, zodat u niet het noodzakelijke gevoel van pikantheid verliest dat inherent is aan " autosex ".

– Buiten competitie dankzij hun hoge plafonds, jeeps (met uitzondering misschien van sommige Japanse modellen) en Zweeds "Volvo". Een dame gaf toe dat ze alleen in deze machines haar benen kan optillen zonder het risico te lopen haar hiel te stoten-"haarspeld" interieur plafond.

– Autoliefhebbers met meer bescheiden middelen worden gered door een harde werker "Opel". De echt legendarische pretentieloosheid van deze machine wordt weerspiegeld in de kwestie die we overwegen. Uiteraard in modellen zoals "Cadet" of "Ascona", liefhebbers boven de gemiddelde lengte zullen enigszins moeilijk zijn. Maar in het algemeen meer "Senatoren" en "Omega’s" er is zelfs genoeg ruimte voor basketballers.

– Ongeveer hetzelfde kan over gezegd worden "Volkswagens", die ook hier overeenkomen met hun naam (voor degenen die het niet weten: Volkswagen wordt uit het Duits vertaald als "mensen hun auto"​Voor de kleintjes, sommigen "Golf" of "Jetta", hoewel hier iedereen zal moeten kunnen ontwijken! Voor degenen die langer zijn, heeft het nog steeds de voorkeur "Passat", als er niets beters is.

– Als een kanttekening kan hieraan worden toegevoegd dat de voordelen van elk merk toenemen als het een modellichaam heeft "stationwagen". In het laatste geval kun je door de voorstoelen en de achterbank uit te breiden een echt sexodrome krijgen.

– Veel klachten worden veroorzaakt door sportmodellen en "Japanse vrouwen". In de kerel "BMW" zitten in een normale (voor volledige seks) positie is hetzelfde probleem als in een economische positie "Toyota" of "Mazda", vooral in hun "Aziatisch" wijzigingen. En de varianten van de autofabrikanten van het Land van de Rijzende Zon, gemaakt met een expliciete verwachting voor export, laten veel te wensen over – het is nog steeds krap! Vreemd genoeg kwam de 190th bij dit bedrijf. "Moers", die zelfs de Duitsers zelf niet als een waardige vertegenwoordiger van deze respectabele familie beschouwen vanwege de onkarakteristieke krapte in de cabine.

Seks in "stationwagen" – slechte smaak: alles lijkt te veel op een gewone slaapkamer.

Een alternatief standpunt is dat Wit-Russische straatracers levendig de kandidatuur van de beste auto voor seks bespreken:

Heeft iedereen de Porsche 924944 gezien? Klein, zo kort. Dus seks in een Porsche is precies dat. En Mona en kieskeurig. Als je wilt dat de voorstoelen openklappen, hosh-in de kofferbak. Daar is het ruim, met een naturel wollen tapijt. Dit is wat het is "Gran Turismo". Over optie "Targa" blijf over het algemeen stil. Alles is daar duidelijk. Over het algemeen hangt alles waarschijnlijk niet af van de salon, maar van de fantasie en de vriendin. Of liever, hoezeer ze je opwindt.

Seks in de auto – gedetailleerde instructies

De bekende “missionaire” positie (man bovenop) – het wordt ook wel klassiek genoemd – is alleen acceptabel als je de voorstoelen comfortabel kunt uitklappen. Bij sommige stationwagonmodellen (Ford Scorpio Wagon, Opel Omega Caravan) kunt u comfortabel zitten door de achterbank neer te klappen. In dit geval wordt echter een groot vlak oppervlak gevormd als de kofferbak leeg is. Een interessante optie is in een limousine (Lincoln Town Car Stratch, Cadillac Fleetwood Stratch). Gewoonlijk herinneren journalisten op deze plek aan de plot uit de legendarische film “Once Upon a Time in America” ​​van Polanski. Acties vinden plaats in de jaren 30 – tijdens de droge wet. De eerste date na een lange scheiding en een geweldige avond in een restaurant aan de kust wakkerde de ijver aan van de hoofdrolspeler, die in een razernij zijn metgezel bespringt en haar verkracht op de achterbank van een enorme Ford. Dit alles gebeurt in een buitengewoon ongemakkelijke houding, en eigenlijk is deze houding alleen goed in bed. Om zijn partner niet te verpletteren, wordt de man gedwongen op zijn knieën of ellebogen te leunen, en in de auto is het buitengewoon ongemakkelijk. Maar deze pose is goed omdat je elkaar in de ogen kunt kijken – in een liefdesrelatie is immers niet alleen fysieke intimiteit belangrijk, maar ook spiritueel en bovendien vergroot het de diepte van het orgasme. In oude Chinese verhandelingen wordt ook aangeraden om tegelijk te ademen en elkaar te vullen met seksuele energie..

De “doggy” -houding, evenals de “lepels” (het is aan de achterkant) vereist voldoende bewegingsruimte, daarom is het alleen acceptabel voor een auto met een indrukwekkend interieur, bijvoorbeeld een SUV – door de voorkant te verplaatsen stoel naar voren, achterin kun je goed zitten. “Lepels” zijn voldoende als de achterbank is neergeklapt. Tegelijkertijd beperken deze posities het vermogen van de partner om de reactie van de dame te volgen. Zorg ervoor dat uw hartstocht onbedoeld, in een vlaag van extase, niet met uw hoofd op de achterruit komt.

De meest realistische pose voor het bedrijven van de liefde in een auto is de positie van de “rijder” (ze zit bovenop haar knieën). Je kunt je zowel achterin als voorin aanpassen, met als enige verschil dat je van tevoren moet nadenken over de knieën van je partner, die vaak op de vleugels vallen, de handrem en zo proberen vast te komen zitten in de opening tussen de stoel en de deur, en houd een oogje in het zeil zodat ze niet met de achterkant van haar hoofd tegen het plafond stoot. In dit opzicht zijn voertuigen met een afneembaar dak (BMW 323 Kabrio) ideaal. Over het algemeen voldoet deze positie aan alle behoeften van visueel contact en is erg geliefd bij mannen, omdat het de minst vermoeiende partner is voor een partner en een uitstekende gelegenheid biedt voor zijn metgezel om het proces te beheersen. Vooral nieuwerwetse minibusjes zijn geschikt voor deze positie, aangezien de meeste geen tunnel hebben die tussen de voorstoelen uitsteekt met een versnellingspook en een “handrem” (Citroёn Xsara Picasso, Peugeot 806, Chrysler Voyager).

Opgemerkt moet worden dat de bestuurdersstoel het meest onhandig is om seks te hebben in een auto van welk merk dan ook en in elke positie. Over het algemeen is dit onderwerp zo uitgebreid dat het simpelweg onmogelijk is om al zijn aspecten in het kader van één artikel te behandelen. Het belangrijkste hierbij is emancipatie en vlucht van verbeeldingskracht..

Ze kozen voor veilige seks: de auto staat op de handrem

Hoe seks hebben in een auto? Veiligheidsblad.

Over het algemeen vanzelfsprekend:

– Bewaar condooms altijd in uw medicijnkastje.

– Het wordt niet aanbevolen om kleding te dragen die lang en onhandig is om uit te trekken. Meisjes worden geadviseerd om lange rokken en kousen te dragen.

– Nooit seks hebben op openbare plaatsen..

– Installeer de handrem.

– Doe de autodeur op slot en zet de muziek aan.

– Als de ruiten in de auto niet getint zijn, schakel dan de airconditioning uit om het beslaan van de ruiten te versnellen..

– Gevaarlijk om het schuifdak open te laten staan.

Interview met de Tsjechische Jakub Mrachek – oprichter van ’s werelds enige autoseksschool.

– Autofabrieken zijn al begonnen hun producten op seks af te stemmen?
– In dit opzicht blijft Europa ver achter bij de Verenigde Staten. In bijna elke Amerikaanse auto kun je de liefde bedrijven in elke positie, zonder het risico te lopen iets te beknellen. Veel ruimte, comfortabel. Maar ik help ook de eigenaren van Europese auto’s om hun voordelen erin te vinden..
– Welke automerken het meest gevraagd zijn onder fans van ‘autox’?
– Skoda. Dit is een huismerk, het is goedkoper. Dan zijn er “Fiats”, “Renault”, “Opel”. Op mijn school studeren velen ook op oude Sovjet-Zhiguli en Volga-auto’s. Vanuit het oogpunt van gemak voor seks – beter dan de Wolga, is er geen auto. Toegegeven, de Tsjechen kopen zelden Russische auto’s..
– Het belangrijkste in de auto is om veel ruimte te hebben.?
– Precies. Mijn cliënten aarzelen niet om open te zijn over hun seksuele voorkeuren. Zo vroeg een meisje om de versnellingspook in haar Audi met grove stof te omhullen. Ik vraag: “Waarom?” – “Zodat het condoom niet wegglijdt …”, – antwoordt.

Zoals uit de enquête is gebleken, kunt u ook beoordelen op het merk van de auto "seksualiteit" zijn baasje. Het meest "Lucky" bij het leggen van contacten in de auto waren de eigenaren "Porsche Boxter. Vrouwen beheren "kever" Volkswagen of de nieuwe Mini zijn grote uitvinders en erg grappig. En de eigenaren van de Audi TT zijn fantastisch..

Volgens een onderzoek van MSN Carview geniet 80% van de inwoners van het VK van seks in een auto. En elke vierde Brit na een kerstfeest op kantoor geeft zich gelukkig over aan liefdesplezier op de achterbank van zijn auto. Aan het onderzoek namen bijna 40 duizend mensen deel.

Vind je ons magazine leuk ?! Volg ons op Yandex Zen! Je kunt de updates ook volgen in Instagram, Telegram, TikTok en Youtube kanaal.
Blijf op de hoogte van al het belangrijkste met MEN’s LIFE!

Related Posts