Originele sieraden voor de bikinilijn

Een van de kenmerkende paparazzitrucs van de afgelopen jaren is om de “ster” te vangen die uit de auto komt vanuit de “lagere” hoek. Een paar geslaagde shots – en iedereen zal weten dat Britney Spears “Braziliaanse ontharing” beoefent, Lindsay Lohan geeft de voorkeur aan een intieme knipbeurt en Ksenia Sobchak versiert haar bikinilijn graag met glitters. En dit is bij je opgekomen?

Bikini-ontwerp is een relatief nieuwe hobby. Als de Arabieren, Grieken en Romeinen volledige ontharing van intieme plaatsen toepasten, en Venetianen dol waren op het verven van schaamhaar, dan bleven complexere opties het voorrecht van dames met gemakkelijke deugdzaamheid tot het midden van de 20e eeuw. Oosterse priesteressen van liefde versierden zichzelf met klokken en klokken, Europese schoonheden maakten onfatsoenlijke tatoeages en die van ons – doorboorden de namen van dierbaren en harten doorboord met pijlen.

Dat veranderde met de introductie van open bikinibadmode. Eerst begonnen de dames overtollig haar af te knippen, toen herinnerden ze zich aan epileren, en toen verscheen er, samen met naaktstranden en Hollywood-feesten met een erotische inslag, een mode voor intiem ontwerp. De verbeeldingskracht van stylisten en visagisten bleek echt grenzeloos te zijn – in een paar jaar tijd zijn alle methoden van intieme schoonheid die ooit hebben bestaan, in de dagelijkse praktijk ingevoerd..

Dus, hoe kun je nu je bikinilijn versieren??

De eenvoudigste, meest betaalbare en kortstondige ontwerpoptie voor bikinilijn. Neem – en schilder. Teken een bloem, vlammen, hiërogliefen of schrijf een erotisch bericht aan je geliefde in kalligrafisch handschrift. Voor complexe tekeningen kunt u stencils, spiegels en tattoo-emblemen gebruiken. Het wordt een coole sexy verrassing voor een man – verrassing is gegarandeerd. En als hij ineens ontevreden blijft, was dan gewoon de sieraden af.

Voor intieme lichaamskunst kun je bodypaints kopen (ze worden in bijna elke kunstsalon en zelfs in de kinderafdelingen van grote supermarkten verkocht). Met gewone gezichtsmake-up kunnen grappige en schattige dingen worden gedaan. Een iets complexere (maar handiger voor toepassing) optie zijn tekeningen met speciale henna, de zogenaamde biotat. Ze zijn volkomen veilig, gaan twee tot drie weken mee en zien eruit als een echte tatoeage – een geweldige optie om mee te experimenteren voordat je een permanente tekening maakt op een intieme plek. Als je twijfelt aan je eigen artistieke talent, neem dan contact op met een speciale salon.

We raden af ​​om vernis, viltstiften en gewone verf te gebruiken voor intieme body art. Er is geen garantie dat ze goed afwassen of allergieën veroorzaken..

De meest modieuze trend in bikinidesign. Je kunt een zwevende zeemeeuw of een nationale vlag, een tijgerwelp of een sterrenbeeld (een hart, een vlinder, een appel en een aardbei, enzovoort) knippen, de haren in alle kleuren van de regenboog verven volgens de beste rastaman-tradities, combineer een kapsel met body art of een tatoeage, voeg strass steentjes, veren, kralen en linten toe.

“Braziliaanse haarverwijdering”, d.w.z. volledige verwijdering van vegetatie in intieme gebieden, ziet er geweldig uit, volgens de verzekering van mannen, en maakt een onuitwisbare indruk bij aanraking. Het enige probleem (vooral voor korte, gracieus gebouwde meisjes) – de vrouw wordt als een kind en het erotische aspect wordt twijfelachtig.

De overgrote meerderheid van de mannen houdt van het klassieke intieme kapsel, het is beter om voorzichtig te experimenteren met exotische opties – anders riskeer je in plaats van seksuele opwinding bij je geliefde een oncontroleerbare lachbui. Helaas heeft niet iedereen toegang tot het begrip van ware schoonheid..

Volledige ontharing gebeurt meestal met wax (harsen). Als u pijnverlichting wordt aangeboden, weiger dan niet, de gewaarwordingen kunnen onaangenaam zijn. Voor een intieme knipbeurt wordt het haar eerst op één lengte geknipt (ongeveer 1 cm), waarna onnodige vegetatie wordt verwijderd met een pincet of een speciale ontharingsinrichting, waarbij een patroon wordt gevormd. Salons gebruiken speciale lijm, pailletten, glitters en verf, maar meisjes die vatbaar zijn voor allergieën moeten toch eerst controleren of het nieuwe product de huid irriteert..

Het grootste nadeel van een intieme knipbeurt is dat het regelmatig (minimaal eens per twee weken) moet worden vernieuwd. Anders worden de groeiende haren vreselijk geprikt en zien ze er buitengewoon onesthetisch uit. Maar als je het leuk vindt om voor jezelf te zorgen en in ieder geval één keer per week naar de salon gaat, is dit geen probleem..

Permanent tatoeëren op een intieme plek is buitengewoon erotisch. Zoals mannen zeggen, de wetenschap dat een geliefde een bloem of een hagedis heeft die zich verstopt onder een bescheiden spijkerbroek en niemand in de buurt ervan weet, is ongelooflijk opwindend. U kunt een foto rechtstreeks op het schaambeen, op de bil of de binnenkant van de dij pinnen om het litteken van blindedarmontsteking of een keizersnede ermee te maskeren. De keuze voor het tekenen wordt alleen beperkt door de verbeelding – in de jaren negentig gebeurde het dat zelfs foto’s van bebaarde leiders op intieme plaatsen werden vastgemaakt. De procedures zijn momenteel bijna volledig pijnloos – tenzij u zelf wilt lijden.

Het belangrijkste om te overwegen is dat het verwijderen van een tatoeage veel moeilijker is dan het aanbrengen ervan. Door op de meest interessante plaats ‘I love Vasya’ te schrijven, riskeer je problemen te krijgen met alle andere mannen – zelfs de nieuwe Vasya zal zeker vragen van wie je eerder zo veel hield.

Volgens de waarnemingen van de meesters van tattooshops krijgen tatoeages soms mystieke eigenschappen – en niet de beste. Dus hoorde ik verschillende keren van de meisjes dat de parmantige duivels die op intieme plekken werden gespietst, mannen van hen afschrikken – niet in de letterlijke zin, maar alle fans verdwenen plotseling ergens en er gebeurden tegenslagen met de weinigen die het overleefden. Vlinders en sommige bloemen hebben zeer specifieke betekenissen in het criminele “vocabulaire” van tatoeages. En natuurlijk mag je in geen geval religieuze symbolen op intieme plekken plaatsen (tenzij je fan bent van het hindoeïsme met zijn cultus van Lingam en Yoni).

En natuurlijk moet de droom van een intieme tatoeage alleen worden gerealiseerd in een grote salon, met een bekende, vertrouwde meester – de risico’s zijn te groot.

Volgens piercingliefhebbers (en vooral liefhebbers van vrouwen met piercings) versterkt een ring of bal op een intieme plek de sensaties en voegt het plezier toe. Wie wil checken, kan zichzelf aan de oorbel trekken. Het proces van piercen zelf is vergelijkbaar met een chirurgische ingreep – de huid van de grote schaamlippen of kleine schaamlippen of de clitoriskap wordt doorboord met een speciale dikke naald en een halter of een ring van chirurgische legering wordt daar ingebracht. Enkele weken na de operatie kun je niet zwemmen in open water en seks hebben, je hebt dagelijks kompressen en verband nodig … maar dan word je als de droom van een BDSM-fan – zij zijn degenen die metalen ringen en ringen het meest waarderen van allemaal.

Gevorderde jaloerse mensen gebruiken soms intieme piercings voor opties over het onderwerp van een kuisheidsgordel – een gouden ketting wordt door twee rijen ringen gevoerd die aan de buitenkant van de schaamlippen zijn vastgemaakt en die de ingang van de vagina bedekken.

Het grootste gevaar dat op de loer ligt voor liefhebbers van acute sensaties in alle opzichten, is schade aan de zenuw die naar de clitoris leidt. Eén injectie – en het clitorale orgasme bestaat niet meer voor jou. De tweede is een accidentele punctie van de urethra. De derde zijn infecties, ze zijn dubbel gevaarlijk voor lekke plekken. Ten vierde – doordringende schade tijdens een stormachtige liefdesnacht.

Maar als u en uw partner bereid zijn het risico te nemen, waarom niet? U garandeert op zijn minst uw uniekheid voor uw geliefde: maar heel weinig vrouwen zijn het erover eens om hun intieme gebied op zo’n risicovolle manier te versieren..

Een geweldige manier om uw seksleven te diversifiëren, is door samen met uw geliefde een bikini-ontwerp te plannen en te implementeren. Als je het niet weet, mannen kunnen verdomd nieuwsgierig zijn en het komt voor dat ze hun vriendinnen maandenlang belegeren met verzoeken om te laten zien hoe “het” is gedaan. Bewapen jezelf met scheerschuim, een scheermesje, een scherpe schaar, lippenstift, oogschaduw, kleurstof of body glitter – en klaar! Bedenk samen een patroon, bespreek samen spannende details en erotische nuances. Laat hem voorzichtig voor je zorgen, style het haar naar het haar of breng het intieme gebied zijdezacht aan. Het is leuk, het is grappig – en niets brengt een liefdevol stel dichterbij dan een gewone lach..

Stel je voor samen, probeer hoeveel het de sensaties versterkt. En dan kun je hetzelfde doen met zijn geslachtsdelen. Gebruik het argument dat zijn mannelijkheid er veel steviger en groter uitziet als je het haar om hem heen verwijdert. Degenen die het hebben geprobeerd, zeggen: het gevoel van het aanraken van twee kale oppervlakken is volkomen onvergetelijk. Probeer het zelf – dit is een ervaring van onschatbare waarde!

Related Posts