Niet openbaar gemaakte tekenen van mannelijke ontrouw

Wij vrouwen zijn ervan overtuigd dat we altijd te weten kunnen komen over de ontrouw van een geliefde.. "Een vrouw voelt dit soort dingen gewoon" – een veel voorkomend gezegde onder de schone seks.

En hoewel we er de voorkeur aan geven onze intuïtie te vertrouwen en te denken dat het ons nooit in de steek zal laten, is het dan echt de moeite waard om voor zo’n delicate kwestie alleen op gevoelens en instincten te vertrouwen? Is het waar dat vrouwen vanaf hun geboorte de sterkste intuïtie hebben die met onfeilbare zekerheid kan worden vertrouwd??

Onze grootmoeders vertrouwden op fysiek bewijs en fysiek bewijs: een spoor van lippenstift op de kraag van een overhemd, een brief van een minnares gevonden in een jaszak. Soms werden de beschuldigingen van ontrouw veroorzaakt door een onstuitbare ijver voor het werk, waardoor mannen te veel tijd buitenshuis doorbrachten. Maar de dagen dat mannelijke ontrouw onopgemerkt kon blijven, zijn allang voorbij! In feite hebben mannen zulke hoogten in de kunst van het bedriegen bereikt dat vrouwen dat moesten "aanpassen" op biologisch niveau en cultiveer een zesde zintuig in jezelf, als een radar die mannelijke ontrouw herkent. Maar om te herhalen: is intuïtie voldoende voor een veroordeling? Waren er maar echte onweerlegbare tekenen
overspel, wat onze gissingen ondersteunt. Het is jammer dat ze niet bestaan. Of is het niet zo??

Missend.
Als je geliefde zo vaak verdwijnt op het werk of in bevriende bedrijven dat je hem op de gezochte lijst wilt zetten, heb je echt reden tot bezorgdheid. Hij is nooit thuis, of is hij constant "bevriest" in het gezelschap van oude (of nieuwe) vrienden met wie hij je categorisch niet wil voorstellen. Hij heeft meer tijd nodig "mannelijk entertainment", hij heeft een nieuwe hobby, bijvoorbeeld een passie voor een exotische sport, waaraan hij al zijn vrije tijd besteedt – in plaats van thuis te komen, met een flesje bier in een fauteuil te leunen en tv te kijken. Hij beantwoordt uw telefoontjes niet, maar belt na een paar minuten terug, op het werk is hij de hele tijd "op de vergadering". Op feestdagen (Valentijnsdag, Kerstmis, Nieuwjaar en zijn eigen verjaardag) verdwijnt hij met een vaardigheid waar David Copperfield zelf jaloers op zou zijn. De meest voorkomende excuses: het bezoeken van familieleden en haastwerk op het werk.

Geen seks in jouw stad.
De ontrouw van een man komt zeker tot uiting in uw seksleven: aangezien hij zijn verlangen bevredigt met een andere vrouw en op een andere plaats, is er geen kracht meer over om echtelijke plichten te vervullen. Seksuele aantrekkingskracht tussen echtgenoten verzwakt, de man is terughoudend om zijn vrouw oraal genot te geven of probeert het voorspel tot een minimum te beperken, dus seks verandert in een routine en duurt niet langer dan tien minuten. Veel vrouwen merken een afkoeling in relaties en een verlies van spirituele nabijheid – de echtgenoot (partner) schaamt zich om in het openbaar tederheid te tonen en openbare knuffels en kusjes te vermijden. Aan de andere kant, als een geliefde plotseling heel zachtaardig, attent en zorgzaam werd, zou dit u ook moeten waarschuwen. Misschien voelt hij zijn schuld en probeert hij het goed te maken. Een andere reden voor verdenking is de verbetering in seksuele techniek, nieuwe technieken en houdingen die je nog niet eerder bij hem hebt geprobeerd. Kortom, als een geliefde wonderen van vindingrijkheid in bed vertoont, moet u hem van dichterbij bekijken..

Koud als ijs.
Aan het begin van een relatie doe je alles samen, dus waarom verandert op een dag alles, en breng je zaterdagavond door in een cocktailbar met

vriendinnen of bij de laatste sessie – met hen? Als het je geliefde niet kan schelen hoe en met wie je tijd doorbrengt tijdens zijn afwezigheid, heeft hij het misschien te druk met zijn eigen plannen. Hij toont geen interesse in uw verhalen, deelt nooit zijn gedachten en indrukken, is onverschillig, weigert uw relatie te bespreken en reageert op al uw pogingen om de crisis te bespreken met vijandige "Ik heb geen tijd voor deze onzin". Bekende situatie? Misschien kan zijn onthechting worden toegeschreven aan het oplossen van mondiale problemen, maar het is mogelijk dat een andere vrouw zijn gedachten neemt..

Spionage passies.
Is het je opgevallen dat je geliefde de laatste tijd wat vreemd en zelfs achterdochtig gedraagt? Zijn telefoongesprekken zijn zo geclassificeerd alsof het om staatsveiligheid gaat? Mannen doen veel moeite om de informatie in het geheugen van een mobiele telefoon vertrouwelijk te houden – om de telefoonnummers van andere vrouwen en obscene sms-berichten voor jou te verbergen. Vrouwen merken vaak dat mannen heel voorzichtig zijn met de telefoon, naar een andere kamer gaan, of zelfs naar de badkamer, waar ze het water aanzetten om het gesprek te overstemmen, het trilalarm aanzetten of een wachtwoord aan de telefoon zetten..

Als u vermoedt dat uw geliefde ontrouw is, let dan vooral op sms-berichten. Laten we zeggen dat hij op elk moment van de dag een sms ontvangt en als je vraagt ​​wat er aan de hand is, antwoordt hij met een onschuldige zin: "Schat, ik was net de wekker aan het zetten op mijn telefoon". Mannen houden er trouwens van om wachtwoorden in te stellen, niet alleen op telefoons, maar ook op computers. Als hij iets te verbergen heeft, zal hij je niet eens in de buurt van zijn computer laten komen, want zijn verraad manifesteert zich misschien in virtual reality. Andere tekenen van mogelijk bedrog: hij minimaliseert of sluit snel internetvensters wanneer je in de kamer verschijnt, neemt snel en kort de telefoon op, alsof hij het gesprek wil beëindigen. Natuurlijk zijn ze niet hetero "bewijs", maar alleen een reden om je geliefde eens nader te bekijken.

De versie is nieuw, verbeterd en aangevuld.
Jullie zijn al heel lang samen en jullie relatie is al lang voorbij het stadium van verkering en pogingen om indruk te maken op de andere helft, en nu, zonder reden, zonder reden, brengt hij weer hele uren door voor de spiegel en de kledingkast! Hij zorgt zo grondig voor zichzelf, zo beleefd en hoffelijk, zo stijlvol gekleed – het is vreselijk beledigend dat hij zo hard zijn best doet, niet voor jou.! "Nou, het is natuurlijk voor een man. jurk. Slim. Soms", – misschien denk je en heb je gelijk. U moet eraan denken wanneer u nieuw ondergoed in zijn kledingkast ziet.!
Houd er rekening mee dat mannen ALLEEN nieuw ondergoed kopen als ze hopen dat ze zich moeten uitkleden en dat het ondergoed op prijs zal worden gesteld en de juiste indruk zal maken. Mee eens, hij zou niet zo hard zijn best voor je doen – iedereen weet dat mannen slipjes kunnen dragen totdat je er eindelijk genoeg van krijgt en een nieuw paar voor ze koopt. En dus vernieuwt hij niet alleen zijn garderobe (inclusief een intieme), maar brengt hij meer tijd door in de badkamer, neemt vaker een douche, vooral wanneer hij na een lange afwezigheid naar huis terugkeert. Als hij niet terugkeerde van de training, heeft hij maar één reden om onmiddellijk naar de douche te rennen – hij moet het bewijs van verraad wegdoen.!

Alleen vrienden.
Ken het verschil tussen vrienden en "vrienden"? Je ontrouwe vriend of echtgenoot weet dat als zijn affaire lang aanhoudt, hij een goede en overtuigende dekmantel nodig heeft – om je ervan te overtuigen dat hij kennissen en vriendinnen heeft met wie hij soms tijd doorbrengt. Voor het geval je vriendinnen hem in een café zien met een andere vrouw. Dus hij speelt een kaart "vriendin". Maak je klaar voor wat hij je zal vertellen over een collega op het werk – je hoort bijna elke dag over haar, maar hij heeft geen haast om je voor te stellen. Hij kan over haar praten als een collega of vriend van het werk, of hij kan u ervan overtuigen dat hij haar niet kan uitstaan, hoewel het tegenovergestelde waar is. Luister in ieder geval goed en probeer zoveel mogelijk over deze vrouw te weten te komen – misschien hebben we het over je rivaal! Probeer trouwens, eenmaal op zijn bedrijfsfeest, zoveel mogelijk te scouten van de lokale roddels – aarzel niet, ze zullen graag alle feiten en vermoedens met u delen..

Vermoeid speelgoed slaapt.
Een man komt moe thuis van zijn werk – dit is normaal, maar niet elke dag ?! Als hij altijd moe is en uw opmerkingen, acties of zelfs stilte vervelend zijn, is hij misschien bezig "fusie" van een heel ander soort dan degene waarover hij je vertelde. Bovendien verliest hij snel zijn geduld over kleinigheden, zoekt naar een reden voor een ruzie, die hij nooit onmiddellijk wil oplossen, en motiveert het door het feit dat hij het nodig heeft "denken". Hij gebruikt dit – en elk ander – excuus om het huis te verlaten. Alles wat hij eerder leuk aan je vond en verlangen opwekte, irriteert hem nu alleen maar. Vroeger was hij geamuseerd door uw tekortkomingen, en nu geeft hij u de schuld. Misschien komt het doordat hij nu wordt vermaakt door een andere vrouw. Zoals u weet, is belediging de beste verdediging, dus bereid u voor dat uw geliefde u de schuld geeft. in ontrouw! Als hij je telefoongegevens en e-mail begint te controleren en je in detail vraagt ​​hoe je de dag hebt doorgebracht, probeert hij je aandacht af te leiden en zijn geweten te kalmeren. Of misschien deed zijn eigen ontrouw hem vermoeden dat u ontrouw was..

Hoe bekwaam mannen ook zijn in dit spel, ze maken toch wel eens fouten. En hoewel dit slechts indirect bewijs is (mannen worden elk jaar voorzichtiger en inventiever), is een intelligente vrouw voldoende en hun.

Related Posts