Dus je gaat op een date met de knappe kerel. Hoe gedraag je je correct met een vertegenwoordiger van een bepaald teken van de dierenriem om eindelijk zijn hoofd te draaien? En trouwens, wanneer is het tijd om met het belangrijkste te beginnen – dat wil zeggen, seks hebben?

Moet je je haasten of even wachten? Deze horoscoop helpt je bij het kiezen van de juiste tactiek..

We garanderen dat hij je meeneemt naar de dierentuin om je voor te stellen aan zijn familie, of je uitnodigt in een chique restaurant, waar hij precies zal aangeven wat je wilt proeven, hoeveel je wilt drinken en dat hij geschokt zal zijn als je probeert te openen je mond voor iets anders dan eten. Wanneer te doen "dit is"? Ja, wanneer u maar wilt! Als hij geen nobele bedoelingen heeft, zal hij je als volkomen onbeduidend beschouwen, maar hij zal je naar bed slepen. Als hij je leuk vindt, dan zal hij ook bij je slapen, en dan wakker worden en een aanzoek doen.
Flamboyante vertegenwoordiger: Evan McGregor

De eerste date zal zeker aangename indrukken opleveren – Leo zal zoveel fascinerende verhalen over zichzelf vertellen! Al deze verhalen zullen je best grappig overkomen, zelfs tijdens de tweede date, wanneer Leo ze opnieuw herhaalt – zoals ze zeggen, "Toegift". Wanneer te doen "dit is"? Beslis zelf, maar seks is een geweldige manier om te maken
de knappe klootzak Leo om te zwijgen. Natuurlijk zullen oordopjes of weigering om hem te ontmoeten hetzelfde effect hebben, maar we gaan uit van het uitgangspunt dat Leo deelt: na twee dates zul je smoorverliefd op hem worden en kun je je toekomstige leven zonder hem niet voorstellen. Dus als er een jacht is, voel je dan vrij om je op de derde date uit te kleden!
Flamboyante vertegenwoordiger: Antonio Banderas

Ja, in de hoop je in bed te krijgen, bezuinigt hij niet op geld – vooral niet op de eerste date. Wees niet verbaasd als in de hal van het meest luxueuze restaurant, waar je het zo gezellig hebt met de knappe klootzak Boogschutter, plotseling deurwaarders verschijnen en je eten afhalen om de schulden van je geliefde af te betalen. Wanneer te doen "dit is"? In het geval van Boogschutter weet niemand het antwoord op deze vraag. Waag een kans! Als u na een tijdje vreemde acne krijgt, wees dan niet verlegen – raadpleeg onmiddellijk een arts. Hij zal alles goed begrijpen als hij erachter komt dat je onlangs seks hebt gehad met een onbekende Boogschutter .
Flamboyante vertegenwoordiger: Brad Pitt

Het zou beter zijn om nooit op een eerste date met een Stier te gaan. En als er geen andere uitweg is, ga dan onmiddellijk met hem mee naar de burgerlijke stand. Maar leven is leven – zelfs met zo’n klootzak als Stier zouden relaties moeten ontstaan. Kies zelf de rol van de heldin van het verzet. Spreek af om pas seks met hem te hebben na een lange (maand – niet minder!) Verdediging van het fort. Misschien zal de klootzak Stier zijn overwinning waarderen .
Flamboyante vertegenwoordiger: David Beckham

Als hij uiteindelijk besluit om je uit te nodigen voor een date, neemt hij je mee naar een Hare Krishna-centrum, waar je de gelegenheid krijgt om alle linzen te eten. Of bied een ander soort entertainment aan, maar in dezelfde stijl. Maar pas op als hij aan het eind van de avond een geweldige plek noemt om iets te drinken en zegt dat het ergens in de kelder is, op de top van een klif of aan het einde van een donker steegje. Eigenlijk zou het geen kwaad om het paspoort van die klootzak te controleren. Wanneer te doen "dit is"? Nooit! Git Virgo is net zo goed voor seks als een gekke koe is voor een traditioneel gebraad. Maar zoals ze zeggen, er zijn geen kameraden voor smaak en kleur .
Flamboyante vertegenwoordiger: Keanu Reeves

Eerste date Steenbok gebruikt

om te beslissen of het de moeite waard is om geld in u te investeren. Eerlijk gezegd zal je eerste date je aan je sollicitatiegesprek herinneren. Tip: je moet minstens een miljoen dollar kijken. Wanneer te doen "dit is"? Bekijk het dagboek van de schurk Steenbok – de datum zou daar moeten worden gemarkeerd. Steenbok heeft alles volgens plan – zelfs seks met een vrouw op wie hij verliefd is tot op het punt dat hij gek wordt.
Flamboyante vertegenwoordiger: Orlando Bloom

Verheug je op je eerste date! De Tweelingen zullen erg op je letten, omdat je nog geen tijd hebt gehad om hem lastig te vallen. Wanneer seks hebben? Zo spoedig mogelijk. Hoe vaak krijg je de kans om groepsseks te hebben? En al zijn persoonlijkheden nemen deel aan seks met Gemini. Helaas kan dit hele gezelschap zich vrij snel vervelen. Dus – handel zo snel mogelijk.
Flamboyante vertegenwoordiger: Johnny Depp

De eerste date met Weegschaal gaat meestal prima. Hij leidt je naar een trendy etablissement waar de wijn stroomt als een rivier en waar de conversatie vlot verloopt. De klootzak zal zelfs een enorme rekening betalen met een genereus gebaar – hij heeft tenslotte meer dan eens gezien dat dit precies is wat echte mannen doen. Oh, en alleen jij bederft alles met een vraag "Wanneer bel je me??". Maar zelfs als deze klootzak zich na jaren aan jou herinnert en belt, wacht dan zo lang mogelijk en ga niet akkoord met seks – je hebt nog steeds niets te verliezen. Uiteindelijk zal alles toch zijn zoals u beslist, daarom zult u zelf de schuld van alles zijn..
Flamboyante vertegenwoordiger: Matt Dimon

Het is zeer waarschijnlijk dat de eerste date geen datum zal zijn in de gebruikelijke zin van het woord. Je interesseerde hem eerder als persoon, en daarom nodigde hij je uit. Na een aantal dates zal de schurk Waterman ontdekken dat er een meisje voor hem staat. Dit is waar je het begint te verwerken. Als het om seks gaat, in het geval van Waterman, is het niet nodig om de conventie te volgen. Men moet echter voorzichtig handelen, zodat hij niets opmerkt. Anders zal deze klootzak denken dat hij misbruik van je heeft gemaakt. En hij kan zo boos op zichzelf worden dat hij je zal nemen en verlaten. Uit schuldgevoel .
Flamboyante vertegenwoordiger: Ashton Kutcher

Hij zal je uitnodigen voor het avondeten en je vragen om alles zelf te koken, want het is veel goedkoper dan naar een restaurant gaan. Bereid het avondeten voor, maar neem de tijd voor seks. Wacht op het moment waarop hij je zijn eeuwige liefde verklaart. Hij zal het zeker doen. Heel binnenkort. Wees niet verbaasd als hij de volgende ochtend achteruit gaat – vooral als zijn moeder met haar vuist op de slaapkamerdeur klopt en vraagt ​​of alles in orde is. Per slot van rekening hoorde ze de hele nacht zijn geschreeuw en gekreun, en ze dacht dat zijn buik pijn deed.
Flamboyante vertegenwoordiger: Tom Cruise

Schorpioen zal je onmiddellijk charmeren en onderwerpen. Na de eerste date weet hij alles wat hij van je nodig heeft, en zul je je totaal niet bewust zijn van zijn persoon. Omdat Schorpioen veel geheime plannen heeft, kun je nooit de juiste timing krijgen voor je eerste seks. Ga daarom naar de slaapkamer als de klootzak van Schorpioen het wil. Hoogstwaarschijnlijk zal het op de allereerste kennismakingsavond zijn. Toegegeven, morgenochtend zal hij uw naam nauwelijks onthouden. Niets aan de hand! Laat je naam een ​​ander groot mysterie zijn voor de klootzak, die hij zeker wil ontrafelen.!
Flamboyante vertegenwoordiger: Leonardo DiCaprio

Als je op je eerste date naar een fatsoenlijk restaurant wilt, kies dat dan zelf. Anders moet je kilometers afsnijden op zoek naar dat excellente "knus" een restaurant waar de klootzak al meerdere keren is geweest, maar de weg is vergeten. Ja, en er waren daar geen tekenen. Wanneer te doen "dit is"? Eerlijk gezegd weten we het niet. Als hij dronken wordt, als zijn ex-vriendin hem verlaat, als hij dat wil. Wees overigens niet verbaasd – ’s ochtends wordt u nog steeds beschuldigd van verkrachting..
Uitstekende vertegenwoordiger: Javier Bardem

Anfisa Brie. Het materiaal gebruikte het boek van A. Lang, S. Raj "Hoe herken je een git aan je sterrenbeeld", "AST Publishing House".

Related Posts