Inhoud

11 tips om te voorkomen dat u te snel crasht.

Snel vuur. Het klinkt erg vernederend. Niemand van ons wil dat op een mooie dag dit ruime epitheton aan onze naam werd gehecht en voor altijd onze seksuele prestaties overschaduwde. De gedachte dat je te snel klaar bent, achtervolgt elke man sinds hij begon te masturberen en wakker werd “met een ochtendpin”. En daarmee komt de vraag – hoe de geslachtsgemeenschap te verlengen.

Bescherm jezelf

Het eerste advies, dat antwoord geeft op de vraag “hoe de seks te verlengen”, is universeel, praktisch en bruikbaar van alle kanten, wat men ook mag zeggen. Gebruik een anesthesiecondoom om de ejaculatie te vertragen. Je kunt er glijmiddel aan toevoegen met een vergelijkbaar effect en de mate van opwinding altijd lager houden..

Begin met een lieverd

Wie beslist of je te snel of in orde bent gekomen? Waarschijnlijk uw partner. In de regel bereiken meisjes langzamer een orgasme dan jongens, dus je denkt dat als je voor haar kwam, je haar in de steek laat en het verpest. U kunt dit voorkomen door te beginnen met een prelude opgedragen aan uw geliefde. Laat haar eerst opgewonden raken en kom daardoor dichter bij een orgasme voordat je zelfs maar seks begint te hebben..

Draag een cockring

Als de uitstroom van bloed uit de penis te snel is, kom je terecht. Daarom moet dit proces worden vertraagd. Stel je een fles sterke drank voor in een bar. Als er geen dispenser in de nek was, zou je binnen een paar seconden een vol glas whisky inschenken en zonder aarzelen dronken worden in de prullenbak. En dus moet je het glas voor een lange tijd gracieus en ceremonieel vullen voor minstens 100 gram, als je begrijpt hoeveel alcohol je nu gaat consumeren. Een erectiering, zoals deze dispenser, drukt de penis samen en vermindert de doorbloeding.

Neem pauzes tijdens de handeling

Seks geeft ons zoveel plezier dat we woedend worden en snel beginnen te accelereren, waardoor we de finale dichterbij brengen. Als je het gevoel hebt dat je te snel komt, neem dan pauze als je denkt dat je dichtbij bent. Pauzes maken het vrouwelijk orgasme trouwens helderder. Soms betekent het verlengen van geslachtsgemeenschap verlenging.

Neem de tijd

Het advies is vergelijkbaar met het vorige, alleen in dit geval hebben we het over het feit dat je geen racers hoeft te zijn en de snelheid moet overschrijden. Het is jouw taak om zonder ongelukken de baan te overwinnen en niet de eerste te zijn die de finishlijn overschrijdt.

Verander van houding

Zodat pauzes en pauzes niet ongemakkelijk zijn in de zin dat u gewoon met uw buik omhoog ligt en wacht tot uw hartslag weer normaal is, bespreek met uw geliefde welke houding u vervolgens gaat proberen.

Ademen

Misschien heb je het gevoel dat het inhouden van je adem als je een orgasme nadert, het einde zal vertragen. Nee. Sterker nog, in de arena blijven tot het einde van het gevecht kan alleen worden gedaan met de juiste ademhalingstechniek. Adem diep in en uit zoals u tijdens een training zou doen, en pas op dat u niet op adem komt..

Heb vaker seks

Een van de belangrijkste redenen waarom mannen te snel een orgasme kunnen bereiken, is niet genoeg seks in hun leven. Stel je een kind voor dat dol is op chocolade, maar voortdurend aan beperkingen onderhevig is vanwege allergieën. Als hij eindelijk het snoep mag eten, zal hij er zo snel slim mee zijn dat hij nauwelijks van de smaak zal genieten. Het is hetzelfde verhaal met jou als je zelden intimiteit aangaat. Zodra het meisje je penis aanraakte, ben je al in de zevende hemel en klaar om vuurwerk af te steken. Je zit niet in het leger of in de gevangenis om jezelf te beperken. Heb vaker seks. Nou ja, of tenminste masturberen.

Wees niet nerveus

Stress is altijd een probleem. Ook tijdens seks wordt hij vaak de reden waarom alles niet volgens plan verloopt. Geestelijke gezondheid is de sleutel tot een lange, vervullende nacht, dus zorg goed voor jezelf (en je dierbaren).

Krijg genoeg slaap

Gebrek aan slaap kan leiden tot problemen met de bloedsomloop, stress, hoofdpijn en andere ziekten. Probeer daarom zoveel mogelijk te slapen om u krachtig en energiek te voelen..

Ga sporten

Sport verbetert je bloedsomloop, maakt je steviger en bereidt je beter voor op de seksmarathon dan welke andere activiteit dan ook. Bovendien ziet u er goed uit en voelt u zich goed, en de afwezigheid van complexen, twijfels en angsten zal de geslachtsgemeenschap helpen verlengen..

U bent waarschijnlijk ook geïnteresseerd in:

Waarom hebben mensen trio-seks?

Gratis relatie: is het je waard vertrek op dit avontuur

hoe diversifiëren seks: 5 nuances om over na te denken

Check je vaak je post? Laat er iets interessants van ons zijn.

Related Posts