Hoe kom je niet in vrouwennetwerken?

Ja, ik ben een cynicus. Mijn buzz is creativiteit, mijn doelen zijn carrière en geld! Dames? Ik geef ze weinig, maar ik krijg van ze alles wat ik nodig heb. Ik zal niet trouwen en voor niemand lijden (dit is in het verleden). Ik gebruik het gewoon en ga verder, ik ben vrij! Wil je zo zijn? Wil je nooit meer zien "schattig" Dames?

Ik wil eerlijk zijn en je meteen waarschuwen voor de kracht van vrouwen.!

Lees iets, word slim en "ronddraaien" vrouwen zijn bijna onmogelijk. Enkele jaren geleden ging ik schrijven "Psychologie", omdat hij geloofde dat hij voldoende ervaring had. Wat denk je? Al snel viel ik in de klauwen van zo’n schoonheid dat ik me maandenlang als een lam gedroeg! Toen vond ik de kracht (en de middelen) om afscheid van haar te nemen. Denk niet dat vrouwen simpele wezens zijn die volgens de regels spelen! Als je ze wilt verslaan, speel dan in ieder geval zonder regels. Ik begreep de uitdrukking niet "liefde is oorlog". Maar het is zo. Een miljoen keer! Vrouwen hebben veel flair, een grote intuïtie, ze kennen vaak mannen "van en naar", en geloof me, ze zullen zonder aarzelen al hun mogelijkheden gebruiken om alles wat ze nodig hebben van jou te krijgen. Maak in ieder geval geen illusies – sla liever jodium en een pleister in om pijnlijke wonden van mooie nagels te smeren (mijn persoonlijke EHBO-doos staat altijd klaar). Maar als dat zo is, waarom hebben we dan vrouwen nodig??

"Om ze te neuken", – zal de jongste lezer zeggen.

"Om te wassen en te koken", – Wil zeggen "Geavanceerd", man een beetje moe van het leven.

"Vrouwen hebben energie, zonder welke we ons erg slecht voelen.", – iemand zoals ik zal zeggen.

Ik ben het met iedereen eens, en laten we alles op volgorde bespreken..

Goede prostituees zijn goed voor seks (als je een sterk condoom hebt zodat je binnen vijf jaar niet sterft aan aids). Als alles wat je wilt seks is en je hebt maandelijks 0-200 in je zak, waarom zou je dan nog iets anders nodig hebben? Mijn vriend deelt zijn indrukken: "Ik nam een ​​prostituee voor – buzz! Niets meid "bouwt niet", vervult al mijn verlangens, het is niet nodig om haar op te winden. Eén ding is slecht – hij geeft veel aan de pooier, dus je moet op zoek naar beginners, zonder "kantoren".

Wassen en koken – ik had vriendinnen die, toen ze bij me kwamen, deze moeilijke taak met plezier op zich namen. Maar lange tijd, zelden genoeg iemand! Vind je het leuk om zelf koteletten te bakken? Nee? Verdien dan meer en huur een oude huishoudster in. Als je geen geld hebt en je vrouw is een zwerver, dan zal je leven veranderen in een hongerige nachtmerrie.!

De energie van vrouwen, zonder welke we ons zo slecht voelen, is het grootste probleem.!

En hier betreden we een gladde helling, waarna we veel geld uitgeven en sommigen zelfs trouwen (25% is echter zeer succesvol). Om energie te ontvangen en tegelijkertijd een beetje van jezelf te geven, geef een beetje van je bewustzijn – dit is dat "pad langs de rand van het scheermes", die ik probeer aan te duiden. Je moet je in ieder geval het grootste deel van de tijd die je samen doorbrengt goed voelen bij je dame.!

En wat te doen als je al in haar poten bent gevallen?

De vrouw is niet dezelfde, en jij bent verliefd en lijdt. Klinkt bekend? Ik zal niet tevergeefs discussiëren, ik zal een paar voorbeelden uit het leven geven.

Een vriend van mij was gepassioneerd over het lichaam van zijn vriendin. Ik vond het niet geweldig, maar het was gewoon "het dak reed" van zijn vormen en lijnen! De man was een estheet, hij had schoonheid nodig van een vrouw, en niet van een standaard, maar precies dezelfde als die van zijn vriendin! Hij woonde een tijdje bij haar, maar de vrouw was niet echt degene met wie hij kon leven. Ze begon te drinken (ze had een slechte erfelijkheid of zoiets), "dwaalde" in bars, ik weet niet of ze vals speelde. De vriend heeft veel geleden, maar vond toch een uitweg! Ik huurde een camera en filmde zijn hartstochtelijk geliefde lichaam in alle posities, vanuit alle hoeken. Daarna, niet zonder schandaal, maar maakte het uit met zijn vriendin en leeft nu nog lang en gelukkig: hij slaapt natuurlijk met anderen, maar soms kijkt hij naar die tape voor de ziel. Hij "met hun", met het enige verschil dat hij nu gelukkig is!

Een andere vriend van mij, een bouwer, was getrouwd met een auditor (we komen terug op het onderwerp van ongelijke huwelijken).

Hij hield van haar, alles is in orde, en plotseling, onverwacht (en wat, wordt dit echt verwacht?), Ontdekt hij dat ze hem bedriegt met haar baas. Onze bouwer werd bijna gek: hij raakte in een depressie (stel je een depressie voor bij een gezonde arbeider), stopte met eten (en kon niet drinken!), Verloor volledig zijn smaak voor het leven. Maar hij had geluk met zijn vrienden – ze brachten hem letterlijk met geweld naar een bekend paranormaal begaafd persoon! We lazen erover in de kranten – "liefdesbetovering – revers, liefdesmagie", – heb je ooit gelachen om deze advertenties? Dus luister! De paranormaal begaafde bracht de man weer tot leven voor 0, hij ontmoette een ander meisje, trouwde met haar, kreeg kinderen, nu is hij gelukkig! Het is moeilijk te geloven? Een geval uit het leven, de naam van de man is Lesha.

Dus ik geloof dat als ik met vrouwen te maken heb (lees, "in constante strijd voor vrijheid") alle middelen zijn goed (alleen zonder extremen). Waarom alle middelen goed zijn – ik heb al gezegd: een vrouw is veruit superieur aan een man in intuïtie, flair en ervaring. Twijfel? Geloof mijn ervaring – een vrouw zal zonder aarzelen haar hele arsenaal tegen je gebruiken: intuïtie en ervaring, kennis van haar vriendinnen, charme "waarzeggers" en advies van ouders – alles tot wat "alleen zij zal kunnen bereiken". De sluwheid van vrouwen is grenzeloos! Ik zal echter een reservering maken – er zijn uitzonderingen. Er zijn vrouwen die van nature vriendelijk zijn (een van mijn vrienden is daarmee getrouwd), met een normale moraal "remmen", die aan hun ouders werden toegekend. Er is één zo’n vrouw op de duizend. Maar weet u zeker dat u haar vanavond ontmoet??

Wat willen de meeste vrouwen van ons??

Geld geld geld. Vermaak, vermaak. Veel aandacht (vitale energie) en niet altijd seks. Trouwen natuurlijk, of registratie. Geld. Veel geld. Dit geldt voor alle vrouwen. Vraag je naar vrouwen voor wie geld niets betekent? Laten we zeggen dat dit een jonge hippie is (maar voor welke chichi koop je haar sigaretten?). Een van mijn kennissen, een voormalige hippie, runt nu een farmaceutische fabriek in Europa (ze is net van mening veranderd)! Met een romance kunnen kosten niet worden vermeden. Maar u kunt de situatie onder controle houden door het bedrag vast te stellen dat u er per maand aan wilt besteden, en niet verder te gaan. Is het bedrag groot? Wie is er naast je – een superster? Zo ja, en ze geeft je alles – dan is alles in orde..

Ja, ze houden ervan om plezier te hebben!

Als je veel geld hebt, veel vrije tijd en je houdt van pubs en clubs, dan is alles in orde! Maar toch "bekijk rente". Je moet alles wat je nodig hebt van je vriendin krijgen, anders heb je de verkeerde "investeringsobject". Ik was gewoon geschokt toen ze me vertelden over de man die "neemt het meisje vier maanden mee naar het café, maar ze geeft hem niet!" Geeft niet aan hem, het betekent dat hij aan een ander geeft, of "vreemd" – u weet zeker dat u er geld aan moet uitgeven?

En nogmaals over wat het meest onaangename blijkt te zijn!

Ik heb, laten we zeggen, een interessant en creatief, maar hard werk, en ik kom niet van een vriend die als een citroen geperst is, met een zalige leegte in mijn hoofd! Wil je voelen "gelukkige idioot" – neem Prozac! En nog beter – zoek een meisje dat loopt van wie je je op de top van je creatieve opleving voelt. U moet uw individualiteit behouden! Je bent tenslotte een jager, je moet $ $ mammoeten mee naar huis nemen en je brein moet feilloos werken. Ben het er niet mee eens – trouw met de eerste persoon die je ontmoet, dat kan.

Wil je nu trouwen?

Dus ga trouwen, wat is het probleem? Vertel me eerst, hoe oud ben je? Ben je jonger dan 25, dan wil je gewoon seks! Medisch feit, er is niets aan te doen. "Ze geeft niet, ze wil dat ik ga trouwen", – het grappigste dat ik in mijn leven heb gehoord. Geeft je vriendin het? En je klasgenoot? Je hebt het zeker geprobeerd?

Er is zo’n techniek in marketing: het vergroten van de waarde van een merk.

Ik ken niet meer virtuozen van deze benadering dan vrouwen! Een typisch voorbeeld van onze huwelijken: Sasha kwam uit het leger, hij heeft nog geen baan gevonden, hij wil trouwen. Twee maanden later: "Sasha gaat trouwen, zijn bruid is zwanger!" Een jaar later: "Sasha is gescheiden (families kwamen niet samen, ze paste op de een of andere manier niet bij hem). "

Resultaat: "Sasha heeft het kind in de steek gelaten, werkt als brandweerman". Goed verhaal? Dit gaat over mijn moederlijke familielid. Baar geen ongelukkige kinderen, wees slimmer en berekenend dan Sasha! En als je al een vriendin hebt, maar er is iets mis tussen jullie? Om de fase te berekenen "baby tot ziens", Ik kijk hiernaar:

– ze is altijd ongelukkig (je faalt "wees goed voor haar" – waarom moet je anders zijn met haar, niet met jezelf?);

– ze respecteert jou niet (maar respecteert rockers of bijvoorbeeld alleen het leger); ze maakt van zichzelf een superster, maar tegelijkertijd is ze niet slim, niet cool, en zelfs geen fotomodel en gewoon een dode vrouw in bed – kijk jongens, maar ze is niets – slaap met haar, maar zoek een ander!

– ze vertelt meeslepend hoe ze met anderen sliep, maar laat je niet toe (het is moeilijk te geloven, maar dit haalde mijn beste vriendin in – gelukkig vertrok ze binnenkort naar Amerika);

– ze geeft niets om uw bedrijf en carrière (geen commentaar);

– ze is een slechte huisvrouw en je gaat bij haar wonen;

– haar ouders haten je – het gebeurt niet zo vaak, maar het is diep walgelijk en kan nergens door genezen worden, heb geen illusies;

– ze heeft je appartement nodig (registratie, creditcard.), maar ze heeft je zelf niet nodig (houd je ogen en oren open, houd je ogen en oren open, houd je ogen en oren open!);

– zij is lui en jij niet;

– ze haat je vrienden;

– je hebt een ander temperament (de sociale psychologie zegt trouwens dat tegenpolen helemaal niet aantrekken);

– ze is tegen condooms of probeert duidelijk zwanger te worden;

– ze belt je niet van zakenreizen, maar keert terug met stralende ogen;

– zij rookt en jij "kus niet met stoomlocomotieven".

Kortom, als ze iets doet of liefheeft dat je echt niet leuk vindt en niets gaat veranderen.

Dus hoe je een levensvriend kunt vinden?

De vraag naar de juiste keuze is vraag nummer 1. Dus we gaan tekenen – haast je niet (ik had haast en rende toen rond de banen). Als je je geliefde elke dag ontmoet, slaap dan met haar en ga naar de markt (of geef haar geld, en ze gaat daar voor "Audi"), kortom, je runt een gemeenschappelijk huishouden in al zijn verschijningsvormen, het is mogelijk dat de dame binnen zes maanden "zal openen" voor je.

Elke vrouw is een superactrice.

Slimme Duitsers zonder "opleiding huwelijk" en ze zullen geen stap naar het commissariaat zetten (of hoe noemen ze dat?). Mensen willen gewoon gelukkig zijn – en gelukkige kinderen hebben. Voor een gelukkig samenleven moet je dezelfde interesses hebben – je moet van soortgelijke muziek houden, dezelfde huisdieren, rondhangen in dezelfde clubs, enzovoort. Als ik graag naar Michail Krug luister, en zij – Tsjaikovski, als ik "uil", en zij – "leeuwerik", als ik een workaholic ben en zij een lui persoon, dan kunnen we niets goeds doen (getest op mensen).

Je levensdoelen moeten hetzelfde zijn – een miljard dollar of, bijvoorbeeld, spirituele realisatie, je oriëntatiepunten moeten samenvallen. ik "prus" uit Rio denkt ze er niet eens aan om haar geboorteland te verlaten – denk je dat we zullen scheiden of zal ik mijn hele leven lijden? Of seks – ik kende een jonge dame die haatte "kanker" en nooit, zelfs tot op het punt van hysterie, stond het niet toe. Maar het was mijn favoriete positie. Denk je dat we lang samenwoonden??

Ik heb het niet eens over het feit dat je, voordat je een aanvraag indient, op de meest grondige manier met een meisje moet slapen (wat er ook in de hersenen van haar en haar vader zit) – "katten in zakken" kan dood zijn.

SUPER BELANGRIJK!

Je ouders zouden van dezelfde klasse moeten zijn: intellectuelen – intellectuelen; militair – leger, handelaren – kooplieden, bandieten – bandieten, arbeiders – arbeiders. Denk je dat de oude Krupsky het bij het verkeerde eind had toen hij sprak over klassenhaat? Klassebewustzijn is helemaal geen abstractie, het zit op het niveau van het DNA en is heel goed in staat om je huwelijk te verbreken zoals een in reuzel gebakken kurk dat doet met muizen (een wrede manier om knaagdieren te bestrijden).

Je verloofde zou niet meer van haar vriendinnen moeten houden dan van jou (nadat ik er een van dichterbij had bekeken, was ik verrast om een ​​lesbienne naast me te vinden). Je verloofde mag niet ziek zijn – bedenk eens hoe erg erfelijkheid kan aflopen voor je kinderen.!

Een laatste ding: wil geen complicaties – gebruik condooms..

Zodat je geen complicaties hebt bij het begin van je kennismaking (zes maanden – een jaar, ik meen het serieus), gebruik dan condooms! Stel je voor dat haar vader zo schreeuwde "trouwen git mijn dochter is zwanger"? Als je stoer bent, kan papa opzij worden geduwd. En zo niet, dan rennen sommige vaders naar de politie! Hoe kunnen ze niet begrijpen dat een gedwongen huwelijk niet gelukkig zal zijn, en dat je je hele leven zo’n schoonvader zult haten ?! In elke commerciële tent zitten reddingszakken!

Vind je ons magazine leuk ?! Volg ons op Yandex Zen! Je kunt de updates ook volgen in Instagram, Telegram, TikTok en Youtube kanaal.
Blijf op de hoogte van al het belangrijkste met MEN’s LIFE!

Related Posts