Het pad ‘Van maagden tot meisjes’

Alle beschaafde volkeren in het verleden waardeerden de onschuld van het meisje helemaal niet vanwege een of ander stom vooroordeel..

De maagdelijkheid van de bruid garandeerde de afwezigheid van seksueel overdraagbare aandoeningen, die vaak voorkomen bij vrouwen zonder zichtbare symptomen en die leiden tot onvruchtbaarheid of de geboorte van zieke kinderen..

En het meisje zal zeker niet zwanger zijn van een ander onder het gangpad, en de echtgenoot-kostwinner zal de nakomelingen van andere mensen niet hoeven te ondersteunen. Ze trouwden vroeg, en voor het meisje was het niet moeilijk voor het meisje om zich te onthouden van seks tot de leeftijd van zeventien.

Er zal geen verrassing zijn

In de christelijke cultuur symboliseerde maagdelijkheid de sublieme aard van een vrouw, los van aardse hartstochten. Maagd belichaamd "pure liefde" aan alle levende wezens. Passie voor een individuele man, vanuit het oogpunt van de samenleving, veranderde een vrouw in "slaaf van liefde", verstoken van hun wil en opvattingen. Jeanne d’Arc werd respectvol geroepen "Maid of Orleans". Weet u wat het doorslaggevende argument was voor de kerk en koning Karel de Zevende ten gunste van Joan’s uitverkiezing? De heilige vaders onderzochten haar als gynaecologen en bevestigden dat ze een maagd is, wat betekent dat ze van God spreekt, en niet van de duivel, en dat haar de redding van Frankrijk kan worden toevertrouwd. En als Jeanne haar onschuld niet had verloren, verliefd geworden, zou ze nauwelijks zijn verbrand
op de brandstapel.

De beroemde Elizabeth van Engeland heeft haar hele leven haar fysieke maagdelijkheid behouden. Ze kreeg op een andere manier voldoening van mannen, maar had met niemand geslachtsgemeenschap. En deze eigenschap bracht haar tot een onbereikbare hoogte in de ogen van de mensen, ze werd vertrouwd, ze werd aanbeden.

Tegenwoordig schenken maar weinig meisjes hun maagdelijkheid aan haar man als een geschenk tijdens hun huwelijksnacht. Het leven is veranderd, seks heeft zijn stralenkrans van zondigheid verloren, de geneeskunde bestrijdt met succes infecties, de bevalling is onder controle gebracht en de man hoeft geen eeuwig zwangere vrouw te onderhouden. De vrouw van Leo Tolstoj is tijdens de huwelijksjaren achttien keer bevallen. Wij – zoveel u wilt – een, twee, nou ja, misschien drie. Een vrouw is onafhankelijk, onafhankelijk van haar man en is heel goed in staat om voor zichzelf en haar kinderen de kost te verdienen. We studeren tot de leeftijd van vijfentwintig, tegelijkertijd streven we ernaar om te trouwen, en het is buitengewoon dwaas om te verwachten dat een vrouw liever wegkwijnt van fysieke ontevredenheid, alleen maar om intact te trouwen. Met wie zullen alleenstaande mannen dan samenwonen??

Een liefhebbende man droomt er nog steeds van om de eerste te zijn

Het concept maagdelijkheid heeft alle praktische en symbolische betekenis verloren. Wat overblijft is puur psychologisch. En voor sommige mannen, vreemd genoeg, is maagdelijkheid nog steeds belangrijk. Bij het aangaan van vluchtige relaties zeggen ze oprecht: "Het kan me niet schelen met wie je eerder was". En als ze echt verliefd worden, voelen ze zelf het verschil: "Dus dit is hoe het gaat als alles echt is!" En ze zijn wanhopig jaloers op het verleden van hun vriend. En je kunt niet bewijzen hoeveel geliefden er in het verleden waren – een, twee of tien. In de regel nemen mannen aanstoot aan jonge meisjes – ze zeggen dat ze het een jaar of twee had kunnen doorstaan ​​voordat ze mij ontmoette! Maagden "onder de dertig" paniek zaaien in het hele mannelijke geslacht. Maar dit is een onderwerp voor een apart gesprek. Nu, van theoretische redenering, gaan we over op praktische aanbevelingen voor meisjes die het volwassen vrouwelijke leven ingaan, en moeders hoeven niet verder te lezen.

Uw doel is niet alleen om van onschuld af te komen – de chirurg kan deze manipulatie gemakkelijk uitvoeren, maar ook om plezier te hebben. De eerste keer wordt voor altijd herinnerd. Natuurlijk, op voorwaarde dat het meisje

sober en niet met wiet gerookt. Als je walgt en je verveelt, als je een onbeleefde en onverschillige partner tegenkomt, kun je voor altijd je interesse in de geneugten van liefde verliezen. En dan jarenlang artsen te smeken om te genezen van seksuele kou.

Om het voor de eerste keer leuk te vinden, moet men voor een vriend niet alleen spirituele genegenheid voelen, waarover alle oren van de leraar naar ons zoemden, maar ook fysieke aantrekkingskracht. Er zijn volledig objectieve manifestaties van verlangen – plezier van knuffels, kussen en aangename opwinding bij de gedachte hoe je verder en verder wilt gaan. Let op – al deze heerlijke gewaarwordingen moeten uit de buurt worden gehouden van het object van verlangen! Als je uitbrandt en kruipt van hartstocht terwijl hij in de buurt is, en na een paar uur, denkend aan zijn gezicht en handen, voel je absoluut niets, dan spreekt een gezond seksueel instinct in je. Je kunt natuurlijk toegeven aan instinct. Maar in de toekomst zul je je altijd zorgen maken om verschillende jonge mensen, maar kun je niet met iedereen naar bed ?! We moeten ons aan een of ander principe houden, en dit is het moment om dit principe uit te werken. Is er bijvoorbeeld iets om met hem over te praten tussen zachte strelingen door?.

. En met wie het beter is om het niet te proberen

Seks gebeurt niet zo. – "Ik wil niet, maar ik moet wel!" Je moet niet beginnen met degene, in plaats daarvan moet je je DiCaprio of een andere knappe man voorstellen, terwijl je je ogen sluit. Wat als je per ongeluk je ogen opent op het meest intieme moment en je in plaats van de schattige verschijning van je held het gezicht van een vreemde ziet, rood van spanning? Van zo’n schok kun je de geneugten van seks voor altijd vergeten..

Als je vriend aandringt op intimiteit, en je voelt niets bijzonder seksueels jegens hem, bedenk dan welk gevoel je het ermee eens maakt. De dochter van mijn vriendin, een heel mooi, maar heel goed gevoed meisje, ging naar bed met de eerste die haar schoonheid noemde, uit dankbaarheid en uit angst dat niemand het ooit nog leuk zou vinden. Haar hart trok haar naar een ander, maar ze onderdrukte haar gevoel vanwege het stomme complex "bbw". Ze was erg overstuur toen deze ander een jaar later moed verzamelde en toegaf dat hij er altijd van had gedroomd haar te benaderen, maar bang was – ze leek zo volwassen en zelfverzekerd.

Er zijn meisjes die gehoorzaam zijn aan het kudde-instinct: "Iedereen slaapt met iemand – en dat zal ik ook doen". Je hebt niet nodig "iemand", maar het beste. En de vriendinnen zijn lang niet zo ervaren als ze graag demonstreren. In Engeland hebben sociologen berekend dat van de zevenduizend schoolmeisjes slechts vijftien procent hun seksleven begint vóór de leeftijd van vijftien jaar, en een derde van hen heeft er spijt van zelfs voordat ze de school verlaten. In de Verenigde Staten scheiden meisjes gemiddeld met hun maagdelijkheid op zeventien en een half jaar oud, en hoe hoger de intelligentie en hoe meer succes in het leven, hoe later..

Als een vriend voortdurend volhoudt dat hij heel veel van je houdt en dat je je daarom aan hem moet overgeven, laat hem dan zijn liefde bewijzen en probeert een wederzijdse hartstocht in je op te wekken. Hiervoor zijn er naast geslachtsgemeenschap nog vele andere mogelijkheden..

De meest ongepaste kandidaat voor de eerste keer – echter, evenals voor alle volgende – is degene die zegt dat hij je zal verlaten als hij geen seks krijgt. Gooi het eerst. Je kunt zelfs geen seksuele sporten met hem doen, hij is zo geconcentreerd op zichzelf. Alleen degene die dronken op date komt, is erger dan zo’n sukkel. Mannen zeggen: "Er zijn geen lelijke vrouwen, er is weinig wodka". Vandaar de vraag – wie denkt uw jongeman dat u bent als hij constant in uw gezelschap drinkt??

Hoe de gevolgen te vermijden

Je belangrijkste taak is om niet zwanger te raken. Luister niet naar degenen die anticonceptiepillen aanbevelen. Het zijn niet de zaken van een meisje – hormonen inslikken aan de vooravond van de handeling, die zal plaatsvinden of niet. Vooral als je onder de twintig bent. Ten eerste, tot de leeftijd van twintig jaar, groeit het lichaam nog steeds en sluiten hormonen de groeizones in de botten af, en kan het zijn dat je niet in staat bent om een ​​paar centimeter hoog te worden die je van nature zou moeten. Ten tweede vervangt de anticonceptiepil de onrustige persoonlijke hormonale cyclus door zijn eigen, en in de toekomst zijn allerlei problemen met de conceptie mogelijk..

Het beste is om een ​​pak dure condooms te kopen en deze voor het geval dat in je tas mee te nemen. Een condoom van het merk Lubricated heeft op geen enkele manier invloed op gevoelens, beschermt betrouwbaar tegen seksueel overdraagbare aandoeningen en aids. Je vriend kan je ervan overtuigen dat hij met niemand is en nooit, en je kunt hem vertrouwen. Maar toch, laat hem een ​​middel tot bescherming aantrekken.

Wat als een jonge man geen condoom wil gebruiken? Maak geen schandaal. Hoogstwaarschijnlijk is hij niet zozeer egoïstisch als wel bang dat zijn enthousiasme zal afkoelen tijdens het uitrekken en dat hij zijn verantwoordelijke seksuele missie niet zal aankunnen. Bied hem uw actieve hulp aan – het is onwaarschijnlijk dat hij zal weigeren. Laat het mooi zijn.

De volgende stap is om te beslissen waar. Niets is comfortabeler dan een schoon bed, niet ver van de badkamer, de mensheid heeft niets bedacht voor seks. Wij zijn geen konijnen die ergens de liefde bedrijven met wortels in onze tanden. Degenen die hun onschuld verliezen op bankjes in het park, in auto’s, in disco’s en zeggen dat het geweldig is, liegen. Ze konden gewoon nergens heen.

Ouders zijn erg bang om hun volwassen kinderen wandeltochten te laten maken en naar zomerhuisjes te laten gaan – wat als ze zondigen? Ik haast me om je gerust te stellen – een kampeeromgeving met muggen en gewreven hakken is bevorderlijk voor vriendschap, maar niet voor seks. En om je over te geven aan een jonge man, is het niet eens nodig om de nacht door te brengen in de datsja van iemand anders. Tieners verliezen in de regel hun onschuld op klaarlichte dag, in het appartement van hun ouders, terwijl mama en papa aan het werk zijn. Een moderne optie voor een volwassen stel is om wat geld te verdienen, een weekend weg te gaan ergens buiten de stad, een kamer te huren in een pension en te genieten van het volledige programma.

Een beetje fysiologie. Wees niet bang voor pijn en bloeding – het geval is meestal beperkt tot een paar pijnlijke seconden en een paar druppels bloed. Als het meisje veel aan sport heeft gedaan, is het bloeden misschien helemaal niet te wijten aan de elasticiteit van het maagdenvlies. Het is niet slecht om een ​​handleiding over seksuologie te kopen, bij voorkeur een moderne buitenlandse auteur, die voor het eerst bijzonder comfortabele en aangename posities aanbeveelt. Je moet niet wachten op een geweldig orgasme onder invloed van damesromans – voor het eerst gebeurt het bij ongeveer 10 procent van de meisjes. Maar intimiteit moet noodzakelijkerwijs plezier brengen en ervoor zorgen dat je het in de toekomst wilt doen..

Related Posts