Fasen van mannelijk orgasme (vrouwelijke blik)

Vrouwenbladen staan ​​vol met artikelen over het vrouwelijk orgasme. Wetenschappers en amateurs maken ruzie over hoe vrouwen het eindelijk kunnen ervaren, waar is de G-spot, is er een verschil tussen clitorale en vaginale orgasmes?.

Maar het mannelijke orgasme krijgt in de regel niet zoveel aandacht..
Het lijkt: wat is er eenvoudiger dan een mannelijk orgasme? En het lijkt erop dat een man geen speciale inspanningen hoeft te leveren om het hoogtepunt van plezier te bereiken. Maar alles is niet zo eenvoudig als het onze vrouwelijke visie lijkt.

1. Zijn orgasme is niet zo gemakkelijk als het lijkt

Het proces van seksuele opwinding bij vrouwen vindt plaats via de clitoris, vagina en baarmoeder, en bij mannen zijn de penis, prostaatklier en zaadblaasjes betrokken..

Het mannelijke orgasmeproces kan in verschillende fasen worden verdeeld..

1. Stadium van opwinding: congestie, erectie, versnelling van de hartslag, verhoging en toename van de grootte van de testikels, stimulatie van de tepels.

2. Plateaufase: verdere toename van de grootte van de penis en testikels, volledige verhoging van de testikels, karmozijnrode kleur van het hoofd (niet altijd), afscheiding van Cooper-klieren, hyperventilatie.

3. Orgasmefase: sperma en bijbehorende vloeistoffen worden verdreven uit de zaadleider, zaadblaasjes en prostaat
klieren die zich ophopen aan de basis van de urethra nabij de prostaat.

Verder is er een tonische spierspasme, een verhoging van de bloeddruk en ademhalingssnelheid, strakke sluiting van de sluitspier van de blaas, ritmische samentrekkingen van de prostaat, perineale spieren en het vrijkomen van sperma.

De man voelt een zekere vertroebeling van het bewustzijn.

4. Oplossingsfase: verlies van erectie, verlaging van de testikels en ontspanning van het scrotum, volledige opheffing van spierspasmen en congestie, verlaging van de hartslag en bloeddruk.

2. Orgasme zonder ejaculatie en meervoudig orgasme zijn geen mythen, maar pathologieën

Er zijn twee belangrijke verschillen tussen mannelijke en vrouwelijke orgasmes: ten eerste, mannen ejaculeren tijdens een orgasme, dat wil zeggen dat ze sperma weggooien; ten tweede – na de ejaculatie hebben ze rust nodig om te herstellen, terwijl een vrouw, die geslachtsgemeenschap voortzet, herhaalde orgasmes kan krijgen.

Mannen kunnen echter, net als vrouwen, meerdere orgasmes ervaren, maar in het geval van mannen is dit een pathologie en een reden om naar een dokter te gaan..

Volgens de kandidaat voor medische wetenschappen, seksuoloog Sergey Agarkov, duidt meervoudig orgasme bij mannen op een probleem in de hersenen: zo iemand kan een manisch-depressieve psychose hebben of een soort hersenbeschadiging veroorzaakt door een trauma of een tumor..

Bij een gezonde man gaat een orgasme ook altijd gepaard met ejaculatie, dat wil zeggen het vrijkomen van sperma..

Als een man een orgasme heeft zonder ejaculatie, duidt dit op een soort neurologische aandoening waarbij ejaculatie optreedt in de blaas.

Toegegeven, er is nog een andere verklaring voor een mannelijk orgasme zonder sperma-ejectie – hij simuleert het gewoon!

3. Onthouding is het sterkste afrodisiacum

Vrouwen merken waarschijnlijk dat mannelijke orgasmes na gedwongen onthouding – bijvoorbeeld na zakenreizen – bijzonder intens zijn..

En als je ook af en toe flirt met je eigen man aan de telefoon of in ICQ. Deze tactiek werkt ook geweldig als er een man in de buurt is..

Het is genoeg om een ​​man overdag te plagen, hem te laten weten dat je net doodgaat, hoeveel je met hem wilt vrijen.

Seksuologen raden bijvoorbeeld aan om als het ware per ongeluk je borst voor hem bloot te leggen als je je ’s ochtends aankleedt, naar je werk haast of hem’ s middags op kantoor belt en hem direct vertelt over je seksuele verlangens..

Slimme vrouwen weten hoe ze het zaad van lust moeten zaaien, wat later zal resulteren in een sterk mannelijk orgasme.

Langdurige onthouding kan echter alleen uw gezondheid schaden. Langdurig gebrek aan seks bij een man kan leiden tot erectiestoornissen en problemen met de zaadlozing..

Sommige artsen geloven zelfs dat als een man minder dan zes orgasmes per maand heeft, hij meer kans heeft op kanker. borst.

4. Het uitstellen van het laatste moment versterkt het orgasme

Voor zowel vrouwen als mannen geldt de regel: hoe langer het voorspel, hoe sterker het orgasme. Het voorspel is vooral belangrijk voor mannen boven de dertig..

Maar tegelijkertijd dwingt het instinct mannen om voortdurend te blijven "bevruchten".

De taak van een goede minnaar is om het begin van een orgasme bij een man te kunnen beteugelen, zodat seks genoeg tijd duurt om die spanning op te bouwen, die dan verandert in een stralend einde..

Om een ​​sfeer te creëren voor lange, ontspannende seks, raden professionals je aan om te beginnen met een langzame, sensuele rugslag..

Verschillende tactieken die de finale afleiden, moeten in de voorwedstrijd worden geïntroduceerd. Kleine pauzes in seks werken ook prima..

Positie "vrouw op de top" het is hier perfect, omdat het een man helpt om de drang om te klaarkomen in bedwang te houden.

Er is een uitstekende verlengingsmethode genaamd "compressietechniek". Zodra een orgasme onvermijdelijk lijkt, moet je met je hand in de basis van de penis knijpen en daarna de seks hervatten.

5. Spontane seks – sterk orgasme

Seksuele opwinding is een mysterieus en zeer krachtig iets. Soms kan een spontane impuls om halsoverkop in het zwembad te springen, zich overgeven aan waanzinnige passie, tot het sterkste orgasme leiden.

Dit is inherent aan de natuur zelf: seks zonder onnodige ceremonie zorgt ervoor dat het mannelijke dierlijke instinct zich manifesteert.

Een man uitdagen om seks te hebben: het kan intimiteit zijn in een lift, in een treincoupé, bezoeken met een niet-afgesloten deur of op de drempel van zijn eigen appartement nadat hij thuiskomt van zijn werk, wanneer hij niets verwacht.

In het laatste geval is het beter als de vrouw zich van tevoren voorbereidt en zichzelf in de gewenste toestand brengt, dan is snelle seks in de finale voldoende voor een onvergetelijk orgasme, niet alleen voor hem, maar ook voor haar.

En als een man spontane seks begint, is het logisch dat de partner aanvankelijk wat weerstand toont, aangezien een man meer dan wat dan ook graag wint..

6. Hij mag niet worden afgeleid.

Zoals hierboven vermeld, kent het mannelijke orgasme verschillende stadia. Ten eerste wordt het sperma uit de testikels verdreven en pauzeert het samen met ejaculatievloeistoffen in het gebied onder de prostaatklier..

Deze tijdsperiode wordt door sommige seksuologen genoemd "ejaculatie onvermijdelijkheid", wat betekent dat zelfs als op dit moment familieleden, een ex-vriendin of zelfs de paus de kamer binnenkomen, het orgasme nog steeds zal plaatsvinden, alsof er niets is gebeurd.

De tweede fase vindt seconden later plaats
en is in feite de ejaculatie zelf.

Onderbreek indien mogelijk de concentratie van de man niet tijdens deze twee fasen..

Het is op dit moment volkomen acceptabel om een ​​verscheidenheid aan seksuele technieken te gebruiken die jullie allebei kennen en waar jullie van houden..

Maar doe niet iets abrupt en onverwachts – dit zal de aandacht van de man alleen maar afleiden en de schoonheid van het moment zal verloren gaan. Dit is niet het moment voor gepassioneerde bewegingen en bedcreativiteit..

7. Zijn belangrijkste erogene zone is zijn penis.

Wanneer opwinding een kritiek punt bereikt en een orgasme onvermijdelijk is, heeft een man er maar één actief "erogene zone" – lid.

Dit betekent niet dat mannen niet van strelingen en kusjes houden. Ik vind het erg leuk. Maar als het op een orgasme aankomt, moet alle aandacht van een vrouw op de penis worden gericht..

Wanneer een man een kwalitatief hoogstaand, sterk orgasme wil bereiken, kiest hij instinctief posities waarin de penis het beste wordt gestimuleerd en waar de strakste compressie wordt uitgevoerd..

Daarom zijn de beste minnaars vrouwen die goed bekend zijn met Kegel-oefeningen. Door deze oefeningen te doen, leer je de spieren van de vagina samentrekken..

Als een vrouw dit tijdens seks herhaalt, dan lijkt het de man dat zijn penis met een hand wordt samengeknepen.

8. Mannen hebben speciale erogene zones

Ja, tijdens een orgasme is alle aandacht van een man geconcentreerd in het penisgebied. Maar er zijn andere gevoelige gebieden, waarvan stimulatie een orgasme dichterbij kan brengen..

Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen. En vaak willen mannen hun voorkeuren niet meteen toegeven, een beetje in verlegenheid gebracht door hen..

Een van deze gebieden is de testikels. Sommige vrouwen zijn bang om ze aan te raken omdat ze denken dat het de man pijn zal doen..

In feite wordt pijn alleen gevoeld met een krachtige slag, maar het aaien van dit gebied geeft mannen in de regel veel plezier..

Er zijn mannen met gevoelige tepels zoals vrouwen. Sommigen worden opgewonden als een partner aan zijn tenen zuigt.

Een ander van de meest gevoelige gebieden bij mannen is de opening tussen de anus en het scrotum. Seksuologen raden aan om deze zone te stimuleren tijdens het orgasme.

9. Zijn orgasme hangt af van uw plezier

Laten we meteen zeggen dat dit punt niet voor alle mannen honderd procent waar is. Voor velen is een orgasme echter een beloning voor een goed uitgevoerde taak..

In dit geval verwijst de taak naar de tevredenheid van de vrouw. De drive die een man in bed voelt, houdt rechtstreeks verband met de bevrediging van behoeften. zijn eigen ego.

Daarom is het orgasme van een vrouw erg belangrijk voor veel mannen – dit is zijn beloning voor goed werk; terwijl je eigen orgasme op de achtergrond blijft.

Deze houding van een man ten opzichte van seks heeft zijn negatieve kanten..

Als een partner bijvoorbeeld om de een of andere reden geen orgasme kan ervaren, wordt seks voor een man een echte kwelling, moreel uitputtend en verlaagt het zijn zelfrespect..

In dergelijke situaties bevelen seksuologen vrouwen aan mannen rust te geven en initiatief te nemen op het gebied van seks..

Geef hem plezier door de seksleider te worden en hem te laten leiden.

Experts raden aan vaker van plaats te wisselen, waarbij de rollen van een actieve en passieve partner worden afgewisseld.

10. Het orgasme van een man hangt ook af van zijn humeur

Het grootste geheim van het mannelijke orgasme is dat op dit moment alle weerloosheid en kwetsbaarheid van de man aan het licht komt..

Daarom zijn mannen zo afhankelijk van de omgeving: als er iets misgaat, kunnen ze direct een erectie verliezen..

Velen kunnen bijvoorbeeld niet klaarkomen vanwege problemen op het werk. En door ernstige stress wordt de eikelpen droog en pijnlijk..

11. Hij heeft ook liefde nodig

In feite zoeken veel mannen naar dezelfde dingen in seks als vrouwen, namelijk liefde, partnergenegenheid, emotionele nabijheid..

En hoewel mannen hun emoties niet graag tonen, kunnen ze op het moment van een orgasme niets verbergen..

De meeste mannen kunnen geen sterk gekreun en spierkrampen bevatten, en sommigen kunnen grommen, bijten, huilen en zelfs vies vloeken..

Op het moment van een orgasme zal hij het waarschijnlijk leuk vinden als je hem dichter bij je billen drukt en hem met bewondering en liefde aankijkt..

Related Posts