Eerste date met een betrouwbare “scheiding” voor seks

Onthoud dat als het meisje ermee instemde om je te ontmoeten, je haar al ergens mee hebt verslaafd. Ze vindt je al leuk. Verder – alles ligt in jouw handen.

Als je voor de datum een ​​uur vrije tijd hebt – je kunt versnellen – vul dan het juiste formulier in. Neem een ​​paar benaderingen, neem gewoon een paar zinnen met de meisjes die langs je komen, geef ze een paar complimenten. Dit alles zal je opvrolijken en je helpen effectiever en zelfverzekerder te zijn op een date..

De eerste regel van een succesvolle date is om op tijd te zijn! Veel mensen denken dat het noodzakelijk is om met een bos bloemen te komen. Dit is optioneel, maar het is nog steeds aan jou..

De plek voor een date kan absoluut alles zijn! (binnen redelijke grenzen, natuurlijk)

Houd bij het kiezen van een locatie rekening met het volgende:
1. Het is raadzaam dat niemand u stoort tijdens uw prettige communicatie.
2. De plaats moet ongebruikelijk zijn. Dit zal een extra pluspunt zijn in uw spaarpot. Meisjes houden van originele jongens.
3. Het is zeer wenselijk om haar mee te nemen naar de plaats waar u al bent geweest – dit geeft u vertrouwen.

Onthoud dat alle emoties en gevoelens van het meisje tijdens je date met haar met jou verbonden zullen zijn. En wat ze in werkelijkheid ook veroorzaakte – een ongebruikelijke plek, sommige niet
evenementen afhankelijk van jou of iets anders. Probeer daarom tijdens uw bijeenkomst zoveel mogelijk ongewone en interessante dingen te omringen.!

Waarover te praten op een date?
U kunt over werkelijk alles praten.

In eerste instantie om elkaar beter te leren kennen – vraag wat ze doet, waarin ze geïnteresseerd is, waar ze dol op is, enz. Ga gewoon niet overboord – dit zou niet als een ondervraging moeten klinken. Wees oprecht geïnteresseerd in het meisje – vind je haar niet leuk? Zo niet, wat doe je dan met haar aan??!

Als je vraagt ​​wat ze doet, zoek dan naar wat jou bindt. Het is helemaal niet moeilijk. U kunt altijd iets gemeenschappelijks tussen u vinden. Dus door je aan te passen aan haar waarden, zul je haar vertrouwen winnen en voor je winnen..

Het beste gespreksonderwerp is het onderwerp van de relatie tussen M en V en alles wat daarmee samenhangt. Vraag haar naar de ideale man, welke kwaliteiten hij volgens haar zou moeten hebben. Luister en onthoud haar antwoorden. Rol je snor op. Dit is hoe je nu voor haar zou moeten zijn. Zorg ervoor dat je over seks begint te praten. Nadat je algemene onderwerpen over seks hebt besproken, kun je erop doorgaan. Vraag welke het meest was "snel" seks in haar leven, d.w.z. hoe snel nadat ze een jonge man had ontmoet, gaf ze zichzelf aan hem over. Dat was het meest ongebruikelijke. Meest gedenkwaardig. En zo verder in dezelfde geest. Nogmaals, vergeet de kalibratie niet..

Nu het belangrijkste!

Probeer niet tegenover haar te zitten, maar naast haar. Het zal dus handiger voor u zijn

Je moet het meisje vanaf het allereerste moment van je ontmoeting aanraken:
ontmoette – sla je armen om haar middel en kus haar op de wang. Je vertaalt aan de overkant, helpt bij het beklimmen (afdalen) van de trap – geef me je hand. Maar overdrijf het niet – je hoeft niet meteen te klimmen en haar kont aan te raken, je moet harde en te intieme aanrakingen vermijden. Wees netjes en dapper. Onthoud – sociaal aanvaardbaar aanraken (een hand geven, langs de arm lopen, enz.) Is behoorlijk adequaat en normaal voor zowel jou als haar..

Opties voor het afhandelen van haar excuses door uw aanraking:

Jij: – klampt zich vast aan (steekt je elleboog uit)
Zij: – nee bedankt.
U: – dus het zal voor ons allebei handiger zijn.

– je ziet er al geweldig uit, maar samen zullen we over het algemeen onweerstaanbaar zijn.
– op deze plaats kan

prima als je fout gaat.

Natuurlijk moet je na een van de zinnen waarmee je haar excuses verwerkt, doen wat je van plan was (neem de hand – en waar dacht je aan?). Zonder haar te vragen.

Observeer haar reactie tijdens kinesthetiek: als uw aanraking aangenaam voor haar is, steekt zij u zonder aarzelen een hand en houdt die in de uwe. Als het onaangenaam is, wordt het snel opgeruimd en kreukt het voordat het wordt opgediend. Als de eerste optie ok is! Je hebt groen licht gekregen. Zo niet, wees dan niet boos. Raak tijdens de communicatie haar handen lichtjes aan en streel ze – handpalmen, schouders, ellebogen. Dit zal haar interesse in jou wekken. Pak na een tijdje haar hand weer vast. En vergeet de kalibratie niet.

Bij aankomst op de site kunt u doorgaan naar serieuzere kinesthetische.

Overweeg een van de opties.

Je bent in het park en zit op een bankje. Je moet onmiddellijk elimineren wat je verraderlijke plannen kan verstoren: er mogen geen handtassen, aktetassen en andere onnodige rotzooi tussen jullie zijn. U moet deze ruimte vullen.

Wees zelfverzekerd en vrij, geniet van alles wat je doet. Als je haar wilt knuffelen, doe het dan niet alsof het per ongeluk is, maar pak haar gewoon en knuffel haar. Denk bij het knuffelen aan strelen! Lichte, nauwelijks waarneembare aanrakingen kunnen elk meisje opwarmen. Aai het op de handpalm, knie, buitenkant van de dij en, belangrijker nog, kalibreer de reactie. Je ziet wat ze leuk vindt – ga door, als ze wegtrekt – stop, doe een stap achteruit en begin na een tijdje opnieuw. Als je merkt dat het meisje klaar is om te kussen, doe het dan gewoon. Benader haar langzaam, langzaam. de ideale optie is wanneer ze zelf contact met je opneemt en de beweging voltooit die je bent begonnen.

Als het meisje "stort in" en laat zich niet kussen – je hebt haar een beetje aangeraakt.

Het is simpel – ze moet zelf willen dat je haar kust. En dit verlangen van haar kan gemakkelijk worden opgemerkt. Vandaar de conclusie – opwinden en dan kussen. Je kunt beginnen met een kus op de nek en geleidelijk naar de lippen gaan (je kunt hier lezen over de verschillende manieren om met excuses van meisjes om te gaan bij het kussen).

Kussen moet in eerste instantie licht zijn, flirten – alsof je het meisje plaagt. Maak een paar zachte, korte kusjes en pas dan kun je doorgaan met actievere acties. En blijf kijken naar haar reactie! Ontwikkel uw flexibiliteit – dit is erg belangrijk.

Vergeet zelfs tijdens het kussen de kinesthetiek niet, aai het meisje, speel met haar haar. Veel meisjes gaan aan als ze in de achterkant van het hoofd worden gestreeld (dit is een van de erogene zones). U kunt uw hand voorzichtig van oor tot borst langs haar nek laten lopen. Geleidelijk aan zou de aanraking intiemer en opwindender moeten worden – streel het binnenoppervlak van de dij, rug, handen, maak lichte aanrakingen op de borst (het belangrijkste is dat je niet aan één ding blijft hangen). Als je ziet dat het meisje behoorlijk opgewonden is (ademhaling werd frequenter, ze begon zelf actief te raken, haar heupen in jouw richting te bewegen, enz.), Kun je doorgaan met het strelen van de meest intieme van de erogene zones.

Dan, na een tijdje, moet je gewoon afstand nemen van het meisje en aanbieden om naar een meer romantische plek (bij jou thuis) te verhuizen. Onthoud dat de verantwoordelijkheid in dit geval alleen bij u mag liggen. Je hoeft haar er niet naar te vragen (kunnen we naar mijn huis gaan?). Neem haar met vertrouwen mee en draag haar. U bent een man – u beslist. Het zal dus gemakkelijker voor haar zijn om zichzelf voor zichzelf te rechtvaardigen. Als je alles goed hebt gedaan, vertrouwt het meisje je al en is ze opgewonden, dan zal het heel moeilijk voor haar zijn om te weigeren. En met veel enthousiasme en vertrouwen in jou, kan ze zelf aanbieden om ergens op een geschiktere plek met pensioen te gaan. Succes!

Related Posts