Behandeling van erectiestoornissen

Inhoud

De beste kliniek van de stad

Het ontvangen van een volledig scala aan medische diensten in één kliniek;
Een grote lijst met verzekeringsmaatschappijen – partners;
Individuele VHI-manager.

Voor uw gemak kunt u een afspraak maken of een vraag stellen door een individueel nummer te bellen. Alle boodschappers werken, tel. + 7913-898-61-43

Behandeling van erectiestoornissen

Erectiestoornissen (voorheen impotentie) is het onvermogen om een ​​erectie te krijgen of te behouden die nodig is voor de wederzijdse tevredenheid van seksuele partners. De meeste mannen ouder dan 40 jaar hebben met dit probleem te maken..

In de “EuroMed Clinic” bestaat de mogelijkheid van een volledige diagnose van erectiestoornissen. Voor de behandeling worden de modernste technieken en een individuele benadering van elk van de cliënten gebruikt..

Artsen-urologen zullen uw gezondheid herstellen en de kwaliteit van uw leven verbeteren. In 95% van de gevallen is de behandeling van erectiestoornissen succesvol.

Servicekosten

Afdelingsspecialisten

Hoofd van de urologische dienst, uroloog-androloog

Dokter uroloog-androloog
Specialist in esthetische en reconstructieve urologie

Hoofd van de urologische dienst, uroloog-androloog

Dokter uroloog-androloog
Specialist in esthetische en reconstructieve urologie

Oorzaken van erectiestoornissen

Fysiologische problemen: diabetes mellitus, de ziekte van Parkinson, multiple sclerose, hormonale stoornissen, de gevolgen van operaties in het bekkengebied, ontstekingsziekten van infectieuze aard (chronische prostatitis, blaasontsteking, orchiepididymitis), ruggenmergletsel, penis trauma, belemmerde arteriële bloedstroom in de vaten van het erectiele mechanisme.

Psychische stoornissen en neurosen: stress, conflictrelaties met een partner, depressieve toestanden.

Oorzaken zijn ook overmatig drinken en roken, die de bloedvaten beschadigen, wat leidt tot erectiestoornissen. Een afname van de functionele activiteit van het cardiovasculaire systeem als gevolg van een gebrek aan fysieke activiteit kan ook tot impotentie leiden.

Opgemerkt moet worden dat chronische prostatitis met een recept van meer dan vijf jaar vaak leidt tot problemen van seksuele aard, waaronder erectiestoornissen. Het komt voor bij 80% van de mannen van 20-50 jaar. Hoe langer u wacht om naar de uroloog te gaan, hoe groter de kans op dit probleem..

Behandelingen voor erectiestoornissen

De behandeling van erectiestoornissen moet op een alomvattende manier worden benaderd, rekening houdend met zowel fysiologische als psychologische factoren..

bezoek regelmatig een uroloog;

neem bij moeilijkheden of onzekerheid in een relatie direct contact op met een seksuoloog / familiepsychotherapeut;

controleer de bloeddruk en pols in de benen (het zal helpen om de juiste bloedcirculatie te bepalen);

drink alcohol met mate;

doe regelmatig lichamelijke oefeningen met matige belasting;

breng het dieet in evenwicht (groenten, fruit), vermijd het eten van vetten;

controle van de bloedsuikerspiegel;

leer te ontspannen en niet te bezwijken voor stress.

De juistheid van de tactieken van psychocorrectie en lokale behandeling, in combinatie met een diagnostisch proces op meerdere niveaus, zal de patiënt in staat stellen om over te schakelen naar een gezonde levensstijl. In dit geval kan worden gesteld dat de behandeling van erectiestoornissen succesvol zal zijn..

Related Posts