BDSM in seks: hoe word je een ervaren meester of onderdanige slaaf?

Inhoud

Francesco De Tommaso, Unsplash

Harde seks

Wat is BDSM in seks?

Er zijn tegenwoordig veel seksuele praktijken. Iemand houdt van zachte romantiek, geeft anderen iets harder, en weer anderen besluiten een perverse orgie te organiseren. Er zijn echter praktisch geen mensen die niet zouden weten wat BDSM is. De cultuur van gehoorzaamheid en bevel is een brede laag van de geschiedenis, die niet alleen seksueel vermaak van mensen omvat, maar ook hele wetenschappelijke en literaire verhandelingen..

Maar het is de moeite waard om met het meest voor de hand liggende te beginnen. Voor een modern persoon is BDSM slechts zwepen, zwepen en eindeloze pijn en vernedering. En ja, in sommige opzichten is dit waar. Maar het is de moeite waard om te begrijpen dat deze cultuur veel breder en veelzijdiger is en daarom een ​​breed scala aan rituelen en processen omvat. BDSM in seks is uw kans om eindelijk nieuwigheid in bedspelletjes te brengen en uw relatie wat pit te geven. En om geen leek te worden, is geschiedenis de beste manier om alles te begrijpen..

Hoe straf plezier werd

De afkorting BDSM is niet zomaar een set medeklinkerletters. Dit zijn gecodeerde concepten die inherent zijn aan de hele cultuur. Het decoderen van de code ziet er als volgt uit: BD – slavernij en discipline, DS – overheersing en onderwerping, SM – sadisme en masochisme. Elk woord definieert de aard van de relatie tussen partners en maakt duidelijk wat entertainment in bed kan zijn..

Seks, die elementen van straf en vernedering omvat, bestond in de oudheid. Zelfs tijdens de opgravingen van de oude stad Pompeii werden fresco’s met een zeer pikant karakter gevonden, waar het stormachtige en zeer niet-triviale seksleven van de lokale bewoners duidelijk te zien was. Dezelfde praktijken worden genoemd in de bekende Kama Sutra, hoewel dit feit niemand verbaast..

Aan de vooravond van de 19e eeuw ontstaat al het concept van een bijzondere seksuele relatie tussen een man en een vrouw, waarbij er een duidelijke scheiding is in de rollen van ‘leidend’ en ‘ondergeschikt’. Een van de meest schokkende werken die BDSM in seks beschrijft, is geschreven door de markies de Sade. En deze lezing is duidelijk niet bedoeld voor angsthazen en bangeriken, omdat de daar beschreven perversiteiten het verlangen naar seksuele intimiteit lange tijd kunnen ontmoedigen..

Sinitta Leunen, Unsplash

De “antipode” van de markies was de schrijver Leopold von Sacher-Masoch, die de roman “Venus in bont” aan de wereld onthulde. Er waren veel minder schokkende momenten in zijn werk, en de relatie tussen de helden was het tegenovergestelde: hier was het de man die de machtige vrouw in alles probeerde te gehoorzamen. Het was van deze twee schrijvers – de markies de Sade en Sacher-Masoch dat begrippen als ‘sadisme’ – het verlangen om anderen pijn te doen, en ‘masochisme’ – het verlangen om pijn te ervaren.

De moderne cultuur van onderwerping heeft veel veranderingen ondergaan. Hoe vreemd het ook mag klinken, de meeste mensen geven nog steeds de voorkeur aan comfortabele seks zonder gezondheidsrisico’s, en daarom stellen ze zelfs tijdens de sessies veel beperkingen. Hierdoor kunnen zelfs beginners genieten van lichte zweepslagen of dominantie zonder hun psyche te breken of ernstig gewond te raken..

Kernpunten van cultuur

De essentie van BDSM is om partners in “twee kampen” te verdelen. Tijdens het proces moet er een dominante en een onderdanige (slaaf) zijn die alle instructies van zijn meester opvolgt. De aard van de bevelen kan variëren, en het hoeft niet iets pervers en beangstigend te zijn. Het is om deze reden dat de cultuur als volkomen veilig wordt beschouwd als je de organisatie van het proces verstandig benadert. Immers, onbezonnen acties kunnen veel problemen veroorzaken bij reguliere seks..

Er zijn verschillende hoofdpunten die u moet overwegen als u besluit “zen” te begrijpen door middel van een niet-triviaal erotisch spel. Ze zijn belangrijk voor zowel beginnende “bdsmisten” als voor echte profs, en als je er niet meteen op let, kun je later veel problemen krijgen die het verlangen om te experimenteren voor altijd ontmoedigen..

Francesco De Tommaso, Unsplash

  • Toestemming van de partner. Hoe gek het ook mag klinken, je moet eerst je passie vragen: wil ze de avond met handen en voeten vastgebonden en gemarteld door verschillende speeltjes doorbrengen? Veel mensen denken dat een BDSM-sessie een aangename verrassing kan zijn voor de andere helft, en ze vergissen zich heel erg. Het is de moeite waard om te begrijpen dat iedereen een andere perceptie van plezier als zodanig heeft, en daarom is wat acceptabel voor u is misschien niet acceptabel voor hen.
  • Verdeling van rollen. Dit is het moment waarop u niet altijd de leiding wilt hebben. Het lijkt zo moeilijk: bestel, doe wat je wilt, veel plezier. Maar het is eigenlijk niet zo eenvoudig. Om een ​​ervaren eigenaar te worden, heb je het vermogen nodig om alles correct te berekenen, rekening te houden met de wensen van de partner en het ook tot een extreme mate van opwinding te brengen zonder direct seksueel contact. Statistieken tonen aan dat slechts 11% van de dames klaar is om de touwtjes in handen te nemen en zich daarom klaar te maken om persoonlijk te regeren en de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor fouten..
  • Stop met woorden. Aangezien BDSM in sommige gevallen gepaard gaat met het toebrengen van pijn aan een partner, moet u van tevoren een woord bespreken dat elke actie onmiddellijk zal stoppen. Bovendien is het wenselijk dat dit woord niet uit het gewone vocabulaire kwam, zodat de dominante meteen alles zou begrijpen. De pijngrens is voor iedereen anders, en als je zoiets nog niet eerder hebt geoefend, spreek dan van tevoren het codewoord af. U kunt dus empirisch begrijpen wat is toegestaan ​​voor u of uw helft, en wat moet worden weggegooid..
  • Allergie. Vaak worden voor dergelijke spellen atypische accessoires, ondergoed en kleding gebruikt. En in de meeste gevallen zijn ze gemaakt van kunstleer, latex en verschillende metaallegeringen. Om nog maar te zwijgen van dildo’s, strap-ons en andere apparaten – er is zelfs nog meer materiaallijst. In ieder geval is het de moeite waard om dit moment met je partner te bespreken, omdat je of zij bedekt begint te raken met uitslag of krampachtig naar je keel grijpt, er zal geen sprake zijn van rollenspellen. Nee, u zult lijden, maar absoluut zonder plezier.
  • De grenzen van wat is toegestaan. Dit is een heel belangrijk punt, omdat veel mensen geloven dat BDSM bij seks de afwezigheid van verboden is. Daarom vervallen ze in waanzin en verlammen ze niet alleen het lichaam, maar ook de psyche van de partner. Vertel het meisje dat je het niet accepteert, luister naar haar wensen en zorg ervoor dat je er rekening mee houdt. Immers, als ze een duidelijke tegenstander is van de “gouden regen”, en je, in een vlaag van toegeeflijkheid, op haar begint te plassen, dan is het waarschijnlijk dat je na zo’n daad van “vandalisme” geen meisje meer zult hebben..
  • Eerste hulp. Hoe veilig uw spelletjes in bed ook zijn, u moet altijd een EHBO-doos bij de hand hebben. BDSM-sessies kunnen erg onvoorspelbaar zijn, en daarom zijn schaafwonden, kneuzingen en zelfs snijwonden niet zo zeldzaam. Laat er een genezende zalf, waterstofperoxide, verband, watten in de buurt zijn. Het is niet overbodig om van tevoren ijs te bereiden – in geval van te intens geseling. Dit alles stelt u in staat onmiddellijk op elk trauma te reageren en de negatieve indruk van een dergelijke ervaring teniet te doen..

Natuurlijk kunt u zelf nog een paar punten uitzoeken die de onderdompeling in een nieuwe cultuur comfortabeler maken, maar we hebben alles op een rijtje gezet dat nodig is voor uw kennismaking. Onthoud de hoofdregel: goed geïnformeerd betekent gewapend. En soms, om een ​​nieuwe seksuele piek te overwinnen, moet je jezelf niet alleen bewapenen met kennis, maar ook met geduld..

Sinitta Leunen, Unsplash

Hoe u uw partner kunt overtuigen naar de donkere kant – de voordelen van BDSM

En toch, ondanks zijn angstaanjagende verleden en dubbelzinnige componenten, is deze cultuur geliefd bij veel moderne mensen. Bovendien speelt leeftijd hier geen rol: “strijken en geselen” is geliefd bij zowel jongeren als durvers, en eigenaren van nobel grijs haar. Dat is de reden waarom de wens om in de praktijk alle geneugten van de kunst van het indienen van games te proberen, onrealistisch scherp wordt. Maar wat als de andere helft weigerde en op geen enkele manier instemde met een dergelijk experiment? Probeer in dit geval voor haar de belangrijkste voordelen van cultuur op te sommen, die opwegen tegen alle nadelen en angsten:

1. Mogelijkheid om een ​​andere rol te proberen. Als je lieve en charmante meisje grillig is en niets over BDSM wil horen, dan kan het blijken dat ze zichzelf gewoon wil bevelen. Geef haar zo’n kans, bied een breed scala aan mogelijkheden, presenteer prachtige lingerie en accessoires met een thema – dit alles kan het ijs doen smelten in het hart van het grootste verlegen meisje..

2. Nieuwe facetten van plezier. Regelmatige seks onder de dekens in de avond geeft uiteindelijk geen voldoening meer. De ziel heeft iets nieuws, onbekends nodig. Dus waarom zou u BDSM niet proberen? Presenteer het aan haar als iets interessants en exclusiefs, schrijf het plezier op dat je kunt ervaren. Transformeer voor een korte tijd in een advertentiemanager die een product moet verkopen. En nog belangrijker: spreek serieus, zonder een vleugje humor, zodat uw humeur onmiddellijk zichtbaar is..

3. Barrières wegnemen. Soms hebben partners niet genoeg om de grens tussen heldere en gevarieerde seks en routine te overbruggen. Inzendingsspellen zijn een kans om stereotypen te vergeten en dichter bij je eigen verlangens en instincten te komen. Zeg dat jullie het allebei nodig hebben, en dat dit de gezondheid niet schaadt. Als u oordeelt, is het tenslotte pure waarheid.

4. Verbetering van relaties. Het lijkt erop dat wat goed kan zijn aan vernedering en bestraffing van een partner? Dit is echter eigenlijk niet het geval. Interactie tijdens de sessie vindt plaats op sensorisch niveau, en hoewel de dominante het proces beheert, zijn de verlangens van de onderdanige de belangrijkste factor. Cultuur leert ons om voor elkaars gevoelens te zorgen en te streven naar wederzijdse bevrediging. Nou, en het allerbelangrijkste: BDSM bij seks leert mannen en vrouwen onvoorwaardelijk vertrouwen.

5. Minder stress. “Vanille” -seks is alleen mooi op het scherm. In feite brengt het niet het soort ontspanning dat hardere oefeningen geven. Immers, pas nadat u het emotionele kookpunt heeft bereikt, kunt u ontspanning en echte catharsis voelen. Een soortgelijk effect is bekend bij alle vrouwen die zijn bevallen: na vele uren van extreem pijnlijke weeën wordt de geboorte van een baby bevrijding van alle kwelling en brengt het grootste geluk. Door tijdens de sessie je emoties te uiten, word je vriendelijker en zachter in relatie tot de wereld.

Als deze argumenten de beslissing van de partner op geen enkele manier kunnen beïnvloeden, blijft er maar één ding over – binden en afdwingen. En in dit geval figuurlijk, want geweld is een artikel. Voeg elke dag een klein element van BDSM toe aan uw seksuele vermaak – blinddoek, fixeer de handen van het meisje, wees taaier. Doe het geleidelijk en consistent, en ze zal zelf niet merken dat ze je om meer vraagt. Het belangrijkste is om niet te hard te drukken, want in dit geval krijg je de titel ‘pervers’ en een totale boycot van een intieme relatie..

Sinitta Leunen, Unsplash

Van tiran tot exquise kwelgeest

Zoals eerder vermeld, zijn de manieren van BDSM in seks ondoorgrondelijk. Net als bij de klassiekers die iedereen kent, zijn er hier veel gedragsstrategieën. Je kunt een slechte sadist zijn die nieuwe trucjes op zijn “slachtoffer” oefent, of een verfijnde estheet die geniet van de ongehaaste kwelling van zijn slaaf. U kunt een van deze kiezen of uw eigen gradatie bedenken, maar we zullen een beschrijving geven van de twee meest voor de hand liggende typen.

Sadistisch zijn in bed is niet zo eenvoudig als het op het eerste gezicht lijkt. Ja, je kunt je ondergeschikte (onderdanige, slaaf) slaan, je kunt hem vernederen met woorden of daden, maar je moet duidelijk de grenzen kennen van wat is toegestaan, en ook in staat zijn om het niveau van pijnbelasting te verdelen. Het is onmogelijk om vanaf de eerste minuten de zweep op te nemen – het lichaam van de partner moet worden opgewarmd.

Er zijn hier veel opties. U kunt een speciaal verwarmend glijmiddel gebruiken, dat u aanbrengt, waarbij u slagen afwisselt met lichte slagen en tweaks. Uw doel is om te voorkomen dat uw partner volledig oplost in plezier. Speel op het contrast van sensaties, sla gevoelige gebieden. Bereken de sterkte – anders ervaart uw slachtoffer niets anders dan pijn. Vergeet niet dat ze opgewonden moet zijn van het proces en let daarom op de erogene zones.

Sinitta Leunen, Unsplash

Zodra u merkt dat de onderzeeër voldoende is opgewarmd, kunt u doorgaan met zwaardere procedures. Klemmen op de tepels en geslachtsdelen, gesmolten was, meerstaartige zweep – alles hangt hier af van uw verbeeldingskracht en de afgesproken grenzen. Idealiter zou je het moment van orgasme zo lang mogelijk moeten uitstellen, zodat het einde gewelddadig en krachtig wordt. Overigens wordt in sommige sessies zelfs geen direct contact verondersteld en wordt plezier uitsluitend bereikt door emotioneel pompen en kleine invloeden op erogene punten.

Een meer “vanille” -optie lijkt misschien eenvoudig, maar er zijn ook valkuilen. Ten eerste moet u ongelooflijk gevoelig zijn voor de toestand van uw partner. Ten tweede moet u zijn meest gevoelige punten kennen. Ten derde, heb een groot arsenaal aan tools. Het is niet genoeg speelgoed alleen op een voorwaardelijk erogeen punt te porren, je moet goed weten welke sensaties er in je helft opkomen. Alleen dan kun je echte extase ervaren, die niet beschikbaar is bij andere soorten seks. Chat met je partner, bespreek wat ze het leukst vindt en gebruik het voor je eigen doeleinden.

De verfijnde en verfijnde kwelgeest is een rol die veel van je eigen geduld vereist. Het is tenslotte heel moeilijk om niet los te breken en niet op te gaan in één met je passie. U moet het niveau van opwinding methodisch verhogen en vervolgens uitschakelen om het proces te verlengen. Professionals kunnen dit urenlang doen zonder hun slachtoffer te schaden, je probeert het minstens een uur vol te houden. De basisgereedschappen zijn minder stijf en toegankelijker: een veer- of pelsflogger, siliconen vibrators, een zachte eenstaartige zweep, maar ook ijsblokjes, een glas champagne, een blinddoek en leren houders.

Sinitta Leunen, Unsplash

Je moet je partner vastbinden zodat ze een beperkte bewegingsradius heeft. Zorg ervoor dat ze zich op haar gemak voelt. Dit kun je het beste op een bed doen, zeker als het een comfortabel hoofdeinde heeft. U kunt een meisje tot bed opsluiten en u hoeft zich geen zorgen te maken dat ze het staan ​​moe wordt. Zorg wel van tevoren voor de veiligheid van beddengoed als u van plan bent verschillende vloeistoffen te gebruiken voor uw experimenten. Je kunt een soort tafelzeil onder het laken leggen of linnen gebruiken waarvan je het niet erg vindt dat het vies wordt.

Dan kun je langzaam aan je executie beginnen. Loop met een zachte flogger over de huid van het slachtoffer, laat haar op de punt van de leerstapel bijten, sla lichtjes op de dijen met de zweep. Vergeet niet om spanning af te wisselen met gewichtloze, zodat plezier in golven rolt en je partner niet de kans krijgt om te ontspannen. Helemaal aan het einde kun je, zonder waarschuwing, naar het actieve deel van het proces gaan om haar en jezelf te ontspannen. Zorg ervoor dat ze ook een orgasme krijgt, want als ze na alle kwelling niet krijgt waar ze zo naar verlangde, wordt het een compleet fiasco.

Je kunt de twee hypostases van een goede en een slechte meester combineren, of je kunt zelf iets bedenken – het belangrijkste is om een ​​gemeenschappelijke taal te vinden met je soulmate. Zoals de praktijk laat zien, is BDSM in seks immers geen verhaal over perversiteiten en grote fantasie. Dit is daarentegen een kans om je open te stellen voor je partner, de ketenen van stereotypen af ​​te werpen, dichter bij je geliefde te komen en meer plezier te beleven. Zelfs als je eerste ervaringen bescheiden zijn en niet zoals de BDSM-sessies die je op internet hebt gezien, betekent dit niet dat alles nutteloos is. Iedereen begint met iets, en daarom komt alles zeker voor jou goed uit..

Related Posts