7 soorten vrouwen waar je niet jaloers op hoeft te zijn

Meer dan 80% van de vrouwen is jaloers. Er is geen enkele vertegenwoordiger van het eerlijkere geslacht die zou kunnen zeggen dat ze nog nooit van haar leven zelfs maar een kleine scène van jaloezie voor haar geliefde heeft geregeld.

Het is de moeite waard om te benadrukken dat er niets mis is met jaloezie, eerder het tegenovergestelde. Ze is een bevestiging dat de persoon niet onverschillig voor je is en dat je bang bent hem te verliezen..

Maar soms wordt jaloezie chronisch en verandert het in een psychische stoornis. Waar komt dit soort jaloezie vandaan? Het komt vooral voor bij mensen die:

lijdt aan een laag zelfbeeld en heeft een heleboel complexen. Zulke mensen kunnen niet geloven dat de gevoelens van hun partner echt zijn. Als een vrouw volledig zelfverzekerd is, weet viagra prijs dat ze mooi en zelfvoorzienend is, dan zal de gedachte dat een man iemand heeft gevonden die beter is dan zij niet bij haar opkomen;

ze hebben zelf ooit hun zielsverwant bedrogen en zijn nu bang dat ze op dezelfde manier worden behandeld;

zag in de kindertijd hoe moeder jaloers was op papa en rolde hem midden op straat tot een schandaal, als hij maar naar een voorbijgaande vrouw keek.

Lieve vrouwen, maak je geen zorgen, je moet je kracht en zenuwen niet verspillen en jaloers zijn op je geliefde voor elk vrouwtje dat dichter bij hem komt dan 2 meter. Je geliefde zal je bijna nooit bedriegen met de volgende soorten vrouwen:

1. Zijn baas

Hoe moeilijk is het om met je man naar zijn werk te gaan als je weet dat zijn baas een echte seksbom is. Een strikt nauwsluitend pak, hoge hakken en arrogant aanmatigend gedrag – nou, welke man leidt niet tot zo’n dame? Hier is het antwoord voor u: als uw man op zijn minst een druppel intelligentie heeft, dan zal hij de baas niet beschouwen als een vrouw met wie u kunt veranderen, omdat hij weet waarmee hij wordt bedreigd. Als er iets misgaat en de vrouwelijke baas is ongelukkig, dan verliest de man zijn baan, gezin en de goede reputatie waarvoor hij zo lang en hard heeft moeten werken..

Denk voor jezelf na, heeft hij zulke problemen nodig? Bovendien beginnen vrouwen bijna nooit relaties met mannen met een lagere status, dus vanuit dit oogpunt bedreigt niets u..

2. Verkoopster of serveerster

Je man kan naar ze glimlachen en knipogen zoveel hij wil, maar ze beantwoorden niet. Als hun werkplekken ook plekken zijn waar jij en je geliefde vaak zijn, dan weten ze zeker dat hij het druk heeft. Alle meisjes die in clubs, restaurants, winkels en cafés werken, waar jullie regelmatig samen verschijnen, zullen geen interesse in je man tonen.

Stel je voor dat je man een affaire heeft met een verkoopster die in een winkel bij jou in de buurt werkt, waar je bijvoorbeeld elke dag een kamerjas en pantoffels opraakt om brood te kopen. Deze verkoopster zal zeker weten dat het voorwerp van haar aanbidding getrouwd is, en dat jij in feite zijn vrouw bent. Met haar gezichtsuitdrukkingen, gebaren en gedrag zal ze onbewust laten zien dat ze ergens de schuld van is, dan ga je direct vermoeden dat er iets niet in orde was en ga je op zoek naar een antwoord.

En als de echtgenoot plotseling “splitsen” en wordt in alles herkend? Dan weet je precies waar je een minnares kunt vinden en maak je een schandaal voor haar! En op elk moment dat het u uitkomt! Het is een te riskante situatie voor haar. En daarom hoeft u zich geen zorgen te maken.

3. Zijn collega

Kantoorromans zijn niet zo zeldzaam. De meeste vrouwen (en ook mannen) vinden dit niet het beste idee. Als er immers iets misgaat in een persoonlijke relatie met een collega, dan zul je elke dag zijn gehate gezicht moeten zien als je naar je werk komt. En hoe te zijn? Afsluiten? Waarvoor! Volharden? Maar dit is zo vervelend! De enige uitweg is om niet in een dergelijke situatie terecht te komen. En iedereen weet het! En daarom ontstaan ​​kantoorromans alleen wanneer mensen totaal niet in staat zijn om met hun gevoelens om te gaan en deze gevoelens wederzijds zijn.

Troost je dat niet? Probeer het dan eens. Het werkcollectief is een plek waar niemand zijn burgerlijke staat kan verbergen. In de regel weet iedereen alles van iedereen – wie getrouwd is, hoeveel kinderen, hoe heet zijn vrouw, enzovoort. Al zijn collega’s weten dat uw man u heeft. En dat betekent dat alle vrouwen collega’s zijn. Een vanuit alle gezichtspunten gevaarlijke kantoorromantiek beginnen met de VROUW?! Slechts één vrouw op de duizend zal hiervoor gaan! De kans dat zo’n vrouw in het team van uw man zal zitten, is zo verwaarloosbaar dat u absoluut vredig kunt slapen.

De stripper wordt, zoals elke vrouw die haar seksualiteit tentoonstelt, erg verwend door mannelijke aandacht. Tegelijkertijd begrijpt ze dat de overgrote meerderheid van de mannen om haar heen haar niets kan (en wil) bieden behalve seks en zeldzame ontmoetingen – dat wil zeggen dat ze haar in het leven zullen behandelen volgens haar beroep. Maar net als alle vrouwen wil ze dat mannen worden aangetrokken door haar innerlijke wereld, en niet door hun mooie uiterlijk..

Bovendien zijn strippers buiten het werk niet zo ontspannen, moedig en losbandig als ze misschien lijken. Vertegenwoordigers van dit beroep in het gewone leven zijn aardiger en bescheidener dan een reekalf omdat ze bang zijn dat de omringende mannen hen als gemakkelijk toegankelijk zullen beschouwen of raden naar hun werk.

5. Meisjes op het strand

Hoe kun je niet jaloers zijn op de schoonheden waar je geliefde naar kijkt tijdens je gezamenlijke strandvakantie? Ze zijn jong, met prachtige figuren en stralende glimlachen, ze gaan langzaam het water in en komen er nat en sexy uit. De situatie lijkt misschien rampzalig, maar beheers jezelf. Je partner zal geen extra reden voor jaloezie geven, want hij houdt er ook niet van om in de buurt van tientallen halfnaakte vrouwen te zijn. Hij begrijpt heel goed dat het onfatsoenlijk is om openlijk naar de lichamen van andere mensen te staren, zelfs als zijn geliefde vrouw niet in de buurt aan het zonnebaden is. Het is gewoon onfatsoenlijk! En als je vrouw in de buurt is? Dan moet je gewoon met je ogen dicht liggen of de natuur bewonderen.

En aangezien het strand een heel open plek is waar iedereen alles kan zien, zien de meiden ook perfect wie en met wie ligt te zonnen. Sommigen met hun gezin, sommigen met een, en sommigen met hun vrouw. Maar het belangrijkste is dat in de overgrote meerderheid van de gevallen vrouwen naar het strand komen voor ontspanning en een egale bruine kleur, en niet voor mannen. Maar als er toch strandbekenden ontstaan, dan is het tussen de gezelschappen van vakantiejongeren en gezelschappen van meisjes. Op de stranden ontmoeten zelden tete-a-tete.

We herhalen – te erg open en misschien wel de meest ongepaste plek om een ​​affaire te hebben met een man, vooral een getrouwde man!

Uw jaloezie op zijn secretaresse is begrijpelijk. U hebt waarschijnlijk veel films gezien waarin een getrouwde man zijn gezin verlaat om een ​​nieuw leven te beginnen met degene die nog niet zo lang geleden zijn secretaresse was. Onthoud dat dit maar een film is. In het echte leven zal bijna geen enkele secretaresse contact opnemen met haar baas..

Vrouwen in dit beroep zijn zich terdege bewust van het gangbare cliché over secretaresses die bij hun bazen slapen en doen daarom hun best om daar niet mee te corresponderen. Natuurlijk kan de secretaris gevleid worden om de persoon te zijn die zo dicht mogelijk bij de topbaas staat, maar we hebben het hier alleen over de sociale status in de hiërarchie van het bedrijf. Dat wil zeggen, het is prettig voor de secretaresse om te beseffen dat ze toegang heeft tot iets dat niet toegankelijk is voor anderen – bijvoorbeeld op elk moment om het kantoor van de baas binnen te gaan zonder te kloppen. En ze weet meer dan anderen – bijvoorbeeld dat Ivanov vandaag zal worden ontslagen. Maar hier is ze in de regel tevreden mee. Een intieme relatie met een baas aangaan, betekent je status verlagen en een banale minnares worden in plaats van een bijzonder hecht persoon. Des te meer als er roddels over verspreiden! Hier zul je, in plaats van de afgunst van collega’s, hun spottende blikken moeten observeren..

Dus om een ​​ondoordringbare muur te zijn tussen de baas en ondergeschikten, terwijl hij zijn talrijke officiële opdrachten uitvoert – dit is het echte lot van het overweldigende aantal seretarsh. Al het andere zit alleen in films.

Een stewardess is een beroep omgeven door een zekere aura van seksualiteit. Stewardessen magnetiseren letterlijk de opvattingen van alle mannen om hen heen zodra ze in hun merkkleding op een openbare plaats verschijnen – en dat weten ze goed! Realiseer je je “verleidelijk” status, zijn stewardessen erg selectief ten opzichte van mannen en tegelijkertijd zijn ze bijna nooit alleen. Simpel gezegd, als zich plotseling een zeldzame situatie voordoet wanneer uw man naast een stewardess staat die vrij is van relaties, dan zal hij nooit in haar geïnteresseerd zijn (vergeef me dat ik eerlijk ben), al was het maar omdat hij uw echtgenoot is, en niet haar “prins”.

Zodat uw man kan doen wat hij wil “staren” op een verleidelijke figuur in een mooie vorm en probeer zelfs te flirten, als de situatie het toelaat – er is niets voor hem. En deze hele situatie kan alleen maar het onderwerp worden van spottende ironie, maar niet van jaloezie van jouw kant..

Related Posts